najlepsu-rumunku-stalno-optuzuju-da-je-sva-fotosopirana:-sad-su-se-pojavile-njene-neobradjene-fotke-i-ovo-je-zesci-sok

29.08.2019. 11:46

Rumunska manekenka Madalina Genea i bez fotošopa izgleda fantastično.

Madalina Genea bez fotošopa Foto: Profimedia

Instagram senzacija dugih nogu, bujnih grudi i mačkastih očiju ovog leta je zavodila po raznim italijanskim i francuskim destinacijama na kojima se odmarala s novopečenim dečkom, vlasnikom galerije Vitom Šnabelom koji je pre nje ljubio brojne druge slavne lepotice.

Madalina i bez fotošopa izgleda vauFoto: Profimedia

Nakon dugogodišnje veze s nemačkim top-modelom Hajdi Klum, Vito je upecao i glumicu Amber Herd, a od Madaline se ne odvaja poslednjih nekoliko meseci.

Madalina i Vito ŠnabelFoto: Profimedia

Iako je Vito poznat kao veliki ženskaroš, čini se da ljubav cveta, a zanosna brineta nedavno je tokom sunčanja na bazenu pokazala kako ima besprekorno telo i bez ikakvog ulepšavanja.

Prezgodna MadalinaFoto: Profimedia

30-godišnja lepotica ovoga puta je uživala u Italiji u društvu svoje ćerkice Šarlot koju je dobila s rumunskim milionerom Metjuom Stratanom.

Navodno su problemi sa Stratanom započeli s rođenjem njihovog deteta, a njih je stvarala upravo Madalina koja je partneru stalno prigovarala, zbog čega su se konstantno svađali. Izvori bliski paru otkrili su kako je on pokušao sve da spasi tu vezu, ali nije mu uspelo.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.