najludja-fotografija-ovog-leta-sa-jadrana:-devojke-pred-svima-digle-noge-u-vis-u-stilu-„rukice-dole,-nogice-gore“

20.07.2019. 17:26

Pitanje dana – da li se računa da ste bili na odmoru ako to niste objavili na društvenim mrežama? Pored preplanulog tena potreban vam je i materijalan dokaz u vidu fotografija. Možda zvuči čudno, ali na ovaj način razmišlja najveći broj korisnika društvenih mreža – takoreći svi.

Vratolomije u Šibeniku Foto: Facebook

Volimo naše prijatelje koje pratimo na društvenim mrežama koji uvek imaju neku zabavnu fotografiju sa odmora ili letovanja, ali od nekih naprosto ne može da se živi u vremenskom procepu jul-avgust. Znamo šta su doručkovali, ručali, kad su otišli na plažu, kad su se vratili sa nje, kad i gde su izašli i da li su spavali prethodne večeri.

Novi društveni digitalni poredak je takav kakav jeste i u skladu sa njim se i ponaša najveći broj zavisnika društvenih mreža. Čim su na atraktivnoj lokaciji za njih nema odmora, po ceo dan se fotografišu.

Kao u slučaju devojaka koje letovanje provode u Šibeniku za vreme „SeaSplash“ festivala. Umesto plivanja i lenčarenja u plićaku iskoristile su idelan pejzaž za fotografisanje.

Pratioci Fejsbuk strane „Ljetuj na Marinskoj“ ne zameraju što devojke vreme koriste za jogu i fotografisanje vratolomija, naprotiv, svi žele sad da dođu, u najvećem broju momci.

Devojke naravno imaju materijalni dokaz da su bile na odmoru i da su vežbale.