najmodernija-frizura-ove-sezone-izgleda-toooooliko-dobro-i-zene-su-lude-za-njom,-a-najbolje-je-sto-je-dovoljno-da-samo-operete-kosu-da-izgleda-savrseno!

21.07.2019. 07:55

Trendovi u sveti frizeraja se iz sezone u sezone menjaju, a ove godine ih ima na pretek, no jedan se izdvojio u odnosu na sve druge.

Francuski bob – najmodernija frizura sezone! Foto: chloehelenmiles / Instagram

Reč je o bob i lob frizurama – praktičnim, lakim za održavanje i veoma modernim. No, sada su dobile opaku konkurenciju – takozvani francuski bob, koji izgleda vrlo smelo i šik.

Ova frizura podrazumeva još kraću verziju klasičnog boba, a najčešće dolazi u varijanti sa šiškama, i ako bacite pogled na Instagram primetićete da je postala pravi hit.

Za ovu frizuru svakako treba imati hrabrosti, ali ako ste već eksperimentisale sa nešto kraćim dužinama – onda će vam sasvim sigurno i ova pristajati.

Žene koje su isprobale francuski bob tvrde da im treba daleko manje vremena da doteraju i neguju kosu. Takođe, neće vam biti potrebna gomila preparata za stilizovanje, posebno ako imate gustu, bujnu kosu.

Najčešće je dovoljno da operete kosu, ovlaš prosušite i malo je razbarušite prstima. I to je sasvim dovoljno za sjajan efekat! Da li biste se usudile da ponesete francsuki bob?