najprodavanije-gace-na-internetu-muskarci-bukvalno-ne-mogu-ocima-da-gledaju,-ali-zene-se-kunu-u-njih-i-najradije-ne-bi-nosile-nijedne-druge!

No, zanimljivo je da već nekoliko sezona unazad žene imaju svog favorita kada je reč o gaćicama – ovaj model kupuje se kao lud, premda mi na to malo ko tipovao.

Reč je o dubokom modelu gaćica, kakve je primera radi Bridžit Džons nosila u kultnoj sceni istoimenog filma, a imaju i dobro poznat naziv širom sveta – „bapske gaće“. Važno je da ovakve gaće imaju dubok struk, toliko da prekrivaju čak i pupak, i naravno da budu napravljene od prirodnih materijala i prekrivaju gotovo celu guzu.

via GIPHY

Ovakvi modeli preplavili su prodavnice donjeg veša, i gotovo da nema brenda koji ih nije uvrstio u ponudu, a postaju sve popularnije uprkos tome što ih prate predrasude, i žene ih ponovo rado kupuju, pre svega zahvaljujući lepšem dizajnu negoli u prethodnim dekadama.

Praktične, ali „ružne“?Foto: elselingerie / Instagram

Učestalo je mišljenje da zbog ovakvih gaćica muškarcima često splasne uzbuđenje, no sada stižu u nešto savremenijoj i lepšoj verziji. Umesto onih klasičnih belih, pamučnih nosiće se čipka, vez, luksuzni saten, interesantne boje, mašnice i sve ono što dodnji veš čini lepšim i ženstvenijim.

„Bapske“ gaćice postale su pravi hit i na Amazonu, gde su ih kupci proglasili „Rols Rojsem donjeg veša“, a dobijaju visoke ocene i sjajne komentare. Žene tvrde da su veoma udobne, prikrivaju stomačić i da im je upravo to i najvažnije pri izboru donjeg veša.

„Odlično su napravljene, vrlo udobne, koliko god da se peru, traju godinama“, „Ovo su mi najdraže gaće“, „Nisu nimalo glamurozne, ali su komforne i pružaju odličnu podršku“, samo su neki od komentara oduševljenih korisnica.

Podsetimo, čak i je ovakav kupaći kostim moderan, a ovog leta nose su ga i najpoznatije lepotice sveta.

Slavne dive rado nose ovakve gaćiceFoto: Profimedia

Pa, možda muškarci nikako ne vole „bapske gaće“, ali ih mi volimo – prijaju nam s vremena na vreme, udobne su, praktične i ponekad je to sve što nam treba.