najseksi-glumica-na-svetu-kaze-da-je-morala-da-8220pusti-stomacinu8221-kad-je-vidite-necete-je-prepoznati

22.03.2019. 07:00

Dobar glumac je spreman na sve kako bi što bolje predstavio svoj lik na velikom platnu. Nekad je potrebna velika količina šminke, nekad je potrebno da smršaju, a nekad da se ugoje – mnogo. Glumica Šarliz Teron i glumac Kristijan Bejl su najpoznatiji po svojim ekstremnim transformacijama na velikom platnu. Ovo su samo neki od glumaca koji su gladovali ili mnogo jeli da bi se spremili za ulogu.

Zatvori

Dženifer Anstion

Glumica Dženifer Anstion za potrebe filma „Cake“ se ugojila. Izjavila je da joj nije bilo teško da nabaci kilažu jer je bilo dovoljno da poveća dnevni unos kalorija.

Kolin Farel

Kolin Farel za film grčkog reditelja Jorgosa Lantimosa „The Lobster“ se ugojio kako bi što bolje predstavio buckastog čoveka koji se prijavljuje u bizarni hotel.

Kristijan Bejl

Glumac Kristijan Bejl mnogo puta je dobija i gubio na kilaži zbog uloga. Za potrebe filma „Vice“ jeo je sve što je želeo i više od toga.

Kris Prat

Glumac Kris Prat je stesao i isklesao pre filma „Guardians of the Galaxy“.

Džejk Džilenhol

Glumac Džejk Džilenhol je uvek bio u dobroj formi. Za film „Nightcrawler“ je smršao, a onda je za „Southpat“ se pretvorio u boksera.

Šarliz Teron

Šarliz Teron je kraljica transformacija i za film „Tully“ je morala opet da se ugoji. Glumica je rekla da je morala opet „da pusti stomačinu“ nakon što se dovela u formu za film „Atomic Blonde“.