najveci-prolecni-horoskop-za-2019-ovaj-znak-ceka-sudbinski-preokret-kad-upozna-ljubav-svog-zivota-zbog-koje-ce-ostaviti-sve

Ovan

Ovnovi će tokom cele 2019, naročito tokom proleća, morati da se naoružaju strpljenjem, što im neće pasti lako. Nailaziće na prepreke, a od nekih ciljeva će morati i da odustanu i to na duži period. Neophodno je da se na vreme i unapred dobro organizuju i da postave prioritete kako bi sve završili kako valja.

Pred vama su najtačnije prognoze za april, maj i junFoto: Shutterstock

Posao – Proleće donosi dinamiku i dobru zaradu. Uran koji je ušao u Bika donosi im i mogućnost da radikalno promene svoje stavove i da se smelo upuste u nove, do tada nepoznate poslovne angažmane. Mnogi će želeti da menjaju čak i profesiju, ali većina će promeniti mišljenje o materijalnim stvarima.

Ljubav – Proleće donosi mnogo novih poznanstava, dosta komunikacije, pa i upuštanja u tajne veze i afere. Oni koji su u braku ili ozbiljnim i dugim vezama moraju da se pripaze da se slučajno ne razotkriju i tako naprave problem koji neće lako rešiti.

Slobodni Ovnovi mogu da se zaljube u osobu koja živi u inostranstvu ili na drugom kraju zemlje.

Zdravlje – Mogući su problemi s alergijama, padom imuniteta i virusnim infekcijama. Preporučuje se promena režima ishrane.

Bik

Bikovi mogu da se nadaju drastičnim promenama, a koliko budu u stanju da razumeju i prihvate, lišiće se napetosti i stresa.

Posao – Čeka ih puno izazova, posebno kada su u pitanju finansije, ali i prilika da se novčana situacija stabilizuje. Neophodno je da iskorače iz poznatih obrazaca i upuste se u rizik. Bikovi koji se bave nekretninama, umetnošću ili nekim kreativnim poslom, kao i oni koji rade u inostranstvu ili sa stranim poslovnim partnerima, mogu se nadati velikom uspehu.

Ljubav – I ovde će biti mnogo iznenađenja, ali i prilika da u odnosima, bilo partnerskim, porodičnim ili prijateljskim, raščiste sve nejasnoće.

Mnogi Bikovi će želeti više slobode i nezavisnosti, pa će se mnogi i razvoditi i rastajati i to bez objašnjenja.

Zdravlje – Neophodno je da se čuvaju posledica stresa i napetosti. Treba više da spavaju i priušte sebi redovne i zdrave obroke.

Blizanci

Ovog proleća Blizanci će biti nestrpljivi, a to što zavise od tuđih odluka učiniće da se osećaju nesigurno.

Posao – Podređen položaj na poslu biće izvor nezadovoljstva i frustracije tokom proleća. Treba da rade onoliko koliko mogu i da se trude da se manje nerviraju i ako posao ne ide po ustaljenom redu. Po potrebi, neka menjaju i način rada ili poslovne saradnike ako ne mogu da se dogovore s aktuelnim. Neophodno je da spuste loptu i budu ljubazni i spremni na kompromis.

Ljubav – Proleće donosi sjajne šanse za uživanje sa dugogodišnjim partnerima, a slobodni Blizanci mogu da sretnu mlađu osobu koja će im biti interesantna za izlaske i putovanja, a možda i za ozbiljnu vezu ili brak. Neophodno je da realno sagledaju potencijalnog partnera, ali i sebe, šta oni imaju da ponude drugoj strani.

Zdravlje – Svi sa nerazjašnjenim zdravstvenim simptomima ili neodgovarajućim izborom lekara treba da potraže drugo mišljenje.

Rakove će često pratiti osećaj da su im ruke vezane i da nikako ne mogu da postignu ono što želeFoto: Shutterstock

Posao – Poslovna situacija donosi obilje novih mogućnosti, posebno onima koji su nedavno diplomirali, kao i onima koji žele da rade u inostranstvu ili zbog posla često putuju. Može doći do odlaganja planova upravo u vezi sa pomenutim putovanjem, ali će se ispostaviti da je to imalo svoje razloge i da će se dešavanja odigravati u njihovu korist i pored manje izmene prvobitno postavljenih rokova.

Ljubav – Rakovi na emotivnom planu mogu imati stabilnu, ali monotonu situaciju što zbog previše drugih obaveza, što zbog situacije u dužoj vezi ili braku koju već neko vreme uzimaju zdravo za gotovo. Trebalo bi da partnera obraduju lepim izlaskom ili da negde sami otputuju posle dužeg vremena. Mnogi Rakovi svoje duže veze konačno će krunisati brakom.

Zdravlje – Uglavnom se dobro osećate i puni ste energije. Povedite računa da ne nabacite koji kilogram više.

Lav

Lavovi će se ovog proleća dobro osećati u svojoj koži. Biće puni energije, entuzijazma i voljni da završavaju s puno elana sve obaveze.

Posao – Iako dobro raspoloženi, Lavovi će se ovog proleća teško fokusirati na poslovne obaveze jer su željni opuštanja i uživanja. One koji su uspeli da hobije pretvore u posao i uživaju u njemu pratiće posebna sreća. Trebalo bi da budu oprezni samo ukoliko zajme novac ili podižu kredit. Nije naodmet da sve uslove i ponude provere više puta.

Ljubav – Što se ljubavi tiče, Lavovima konačno dolazi njihovih pet minuta. Slobodni će često izlaziti i upoznavati nove interesantne ljude, potencijalne partnere, od kojih će izbor verovatno pasti na nekoga ko ne živi ovde. Zauzete očekuje puno ljubavi i topline u domu s ukućanima, a moguće je i proširenje porodice.

Zdravlje – Obratite pažnju na kičmu, kolena i zglobove. Dovoljno se odmarajte i na vreme idite na počinak.

Devica

Devicama cela 2019. godina, pa tako i prolećni period, može doneti dosta zastoja i odlaganja. Trebalo bi da budu jako oprezne i da ne rizikuju ni na koji način u životu.

Posao – Posao Devicama početkom proleća donosi stres i nerazumevanje sa kolegama i poslovnim saradnicima. Situacija će se već od aprila stabilizovati, pa ćete čak imati priliku i da sarađujete sa nekim sa kim ste nekada imali poslovnog uspeha. Važno je samo da ostanete emotivno distancirani i hladne glave kada je posao u pitanju.

Ljubav – Mnoge Device trenutno nisu raspoložene za ljubav i radije će samovati, dok će neke imati priliku da obnove vezu sa nekim bivšim partnerom. Razmislite dobro koliko je to pametno i da li će vam doneti sreću i zadovoljstvo ili samo želite da imate nekoga kako se ne biste osećali usamljeno i izolovano od sveta.

Zdravlje – Obratite pažnju na kardiovaskularne probleme i na povišen holesterol u krvi.

Vage se mogu nadati promeni mesta boravka, čestim i kraćim putovanjima. Očekuje ih bolja komunikacija i stabilizacija odnosa s ukućanimaFoto: Shutterstock

Vage se mogu nadati promeni mesta boravka, čestim i kraćim putovanjima. Očekuje ih bolja komunikacija i stabilizacija odnosa s ukućanima.

Posao – Na poslu se u narednom periodu treba pričuvati tračeva i mogućih podmetanje, konkurencija ili kolege sa kojima radite nemaju baš najčistije namere. Ako ste upravnik ili ekonomista, možete se nadati sklapanju unosnog posla. Studentima sledi odličan period za polaganje ispita.

Ljubav – Vage konačno mogu da odahnu jer ulaze u stabilan i miran period. Čak i one koje su se relativno skoro razvele ili raskinule duže veze sada mogu da se opustite i uživaju. Slobodne Vage će isto pre biti za kraće veze ili flert nego za vezivanje.

Zdravlje – Nesanica, nervna napetost i mogućnost rutinske hirurške intervencije. Problemi sa kožom i hormonski poremećaji.

Škorpija

Škorpijama ovo proleće može doneti lepa dešavanja na poslovnom i emotivnom planu, jer je konačno došlo njihovih pet minuta da na tim poljima postavite stvari onako kako duže vreme žele. Jedino što im može poremetiti planove jeste njihova sklonost ka negativnom razmišljanju.

Posao – Što se poslovne situacije tiče, moguće je proširivanje poslova, uspešan rad sa strancima i povećanje plate. Poslovi koje su započele prošle godine sada ce doživeti ekspanziju. Novac dolazi neočekivano i sa više strana.

Ljubav – U ljubavi su mogući preokreti i razna iznenađenja, poput rastanaka, sastanaka, prekida veza i razvoda. Mnoge Škorpije će se zaljubiti neočekivano u osobu koja će za njih biti osveženje u svakom smislu reči i koja će na njih uticati da se osećaju mlađe i poželjno. Avantura na putu.

Zdravlje – Neophodna je prolećna detoksikacija i čišćenje krvi i jetre. Pokušajte da kontrolišete svoje burne reakcije.

Strelac

Strelcima se otvara mogućnost da konačno uzmu život u svoje ruke i da sve ono što su do sada želeli da urade, a oklevali su iz nekog razloga, konačno mogu da realizuju sa puno entuzijazma i poleta. Imaće smelosti da rešavaju i neke problematične odnose i situacije, jer će verovati u sebe i srećan ishod.

Posao – Poslovi će im ići od ruke, šta god da rade, jedino treba da povedu računa da ne troše previše novca, posebno na ono što im nije neophodno.

Ljubav – Strelci će uploviti u novu i potencijalno uspešnu vezu na duže staze, ali već krajem proleća biće na testu. Ako su u braku, mogu da se nadaju postepenoj stabilizaciji, ali ne bez povremenih nesuglasica sa partnerom.

Zdravlje – Promene vremena mogu doneti glavobolju i oscilacije krvnog pritiska.

Jarčevi se već neko vreme trude da se disciplinuju i da strpljivo, vredno i marljivo rade na svojim ciljevimaFoto: Shutterstock

Promene koje ih očekuju neće im lako pasti, ali će zahvaljujući svojoj snazi imati osećaj da im povoljni vetrovi duvaju u jedra.

Posao – Jarčevi moraju da budu oprezni i da svaku informaciju proveravaju više puta. Mogućnost nerazumevanja sa saradnicima je, takođe, pojačana tokom proleća, kada će i sami biti previše rasejani pa će dosta grešiti.

Ljubav – Jarčevi će ovog proleća imati šansu da se upuste u avanturu, ali može da se desi da ta osoba brže ode iz njihovog života nego što je u njega ušla.

Usamljeni Jarčevi treba što više da se druže, a izvesno je da će baš preko prijatelja upoznati veoma zanimljivu osobu.

Zdravlje – Bolovi u mišićima i zglobovima. Pojačana osetljivost na vremenske promene. Jarčevi obavezno treba da posete zubara.

Vodolija

Vodolijama proleće donosi puno izlazaka, druženja sa prijateljima i postavljanje novih i značajnih životnih ciljeva. Povremeno će se osećati umorno i nevoljno da se pokrenu iz mesta, pa sebi treba da priušte lep provod ili kraće putovanje kako bi obnovili energiju i sveži krenuli dalje.

Posao – Posao donosi pozitivne promene, posebno ako rade sa strancima. Ukoliko naiđu na prepreke, ne treba da se libe da zatraže pomoć kolega ili prijatelja.

Ako studiraju, mogu da razmišljaju o upisivanju postdiplomskih studija ili o nastavku školovanja u inostranstvu.

Ljubav – Vodolije će ovog proleća više uživati u druženju nego što će biti zainteresovani za ljubavne veze. Moguće su kraće avanture.

Zdravlje – Treba povesti računa o krvnom pritisku. Mogući su bolovi u kolenima.

Ribe

Ribama se sreća smeši na mnogim poljima, a proleće im donosi obilje kreativne energije koju bi trebalo uspešno da kanališu ka poslu i istaknu se.

Posao – Proširivanje poslova, unapređenje, mnogobrojna poslovna putovanja… sve to čeka Ribe ovog proleća. Osim toga, dobiće šansu da se istaknu u nečemu što vole i za šta su talentovani. Umetnicima i piscima predstoji šansa za veću zaradu.

Ljubav – U ljubavi ih očekuju manje trzavice. Neophodno je da jasno definišu odnos sa partnerom i postave prioritete. Oni koji su u tajnim vezama mogu se nesmotreno odati.

Ribe manje treba da se poveravaju čak i bliskim prijateljima kada je intimni život u pitanju.

Zdravlje – Pojačana nervoza i rasejanost. Neophodna je bolja organizacija kako bi se izbegli suvišni stres i tenzija.