najveci-strah-holivudskih-lepotica-je-da-ce-im-svi-videti-ovaj-deo-tela-kejt-ga-je-ponosno-pokazala-i-sram-vas-bilo-na-to-sto-se-pomislili

14.03.2019. 13:20

Zvuči sumanuto, ali istinito je. Žene su pronašle novu opsesiju i zove se “vagina ispod miške”. Kao da nam rupe između butina i krofnice na bokovima nisu bile dovoljne.

Ne, na slici nije ono što ste prvo pomislili! Foto: airbags_hannah / Twitter

Kada je fizički izgled u pitanju, većina žena je veoma nesigurna i sebe i stalno analizira deo po deo svog tela u potrazi za nesavršenostima. Novom “falinkom” opsednute su i holivudske zvezde, a to su nabori ispod pazuha koji se stvore kada nosite haljinu bez rukava, takozvana “vagina na pazuhu”.

Prva je o tome javno progovorila Dženifer Lorens još 2014. godine, a sada je svoju objavila i glumica Kejt Bekinsejl i napisala: “Izgleda da treba da ustanete jako rano kako bi drugu ženu prevarili dobrom starom “vaginom ispod miške”.

Dženifer LorensFoto: Profimedia

– Znam da imam salce oko pazuha, to je okej… To je vagina ispod miške – našalila se Dženifer prilikom jednog intervjua na crvenom tepihu i, eto nas danas, četiri godine kasnije, i shvatamo da svi imamo dve vagine viška.

Posle Dženifer je čak i poznati internet Urbani rečnik uvrstio i “vaginu na pazuhu” na svoj spisak (na engleskom “armpit vagina”).

RijanaFoto: Profimedia

– Ova pojava može da bude i kod relativno fit žena – piše, a već postoje i predviđanja da će isisvanja sala ispod ruke biti nova hit estetska operacija u plastičnoj hirurgiji.

Prema rečima popularne holivudske stilistkinje Rebeke Korbin Murej, “vagina na pazuhu” stvara anksioznost i stresira veliki broj ženskih zvezda.

Armpit Vagina #NightclubFAILS pic.twitter.com/eKT5BYlk— 🙊Memes🙊 (@TheMemeFeed) December 26, 2012

Imate li ih i vi?