najveci-zlikovac-iz-titanika-22-godine-kasnije-nije-ostario-ni-dana:-danas-ima-53-i-na-njemu-se-promenila-samo-jedna-stvar

13.07.2019. 08:09

Svi se sećate negativca iz Titanika zbog kog smo čupali kosu s glave navijajući da prava ljubav pobedi. E pa, za njega je, čini se, vreme stalo jer izgleda isto kao i pre 22 godine. Ako oduzmemo jedan mali detalj.

Najveći zlikovac iz Titanika je danas još opasniji Foto: Profimedia

Glumac Bili Zejn koji se proslavio ulogom Kala Hoklija u filmu Titanik, na svom Instagram profilu se pohvalio fotkom s nepoznate egzotične lokacije, i to pozirajući samo u kratkim pantalonama, a u prvom planu su njegovi isklesani trbušnjaci i žene su u transu!

“Nisi ostario ni dana!”, “Izgledaš savršeno, oženi me” i “Ovo mi daje novu nadu u ćelavce”, samo su neki od oduševljenih i urnebesnih komentara koji su se našli ispod fotke na kojoj Bili izgleda apsolutno isto kao i pre dve decenije, osim što je sad ćelav.

Inače, Zejn je u više navrata otkrio da je ceo život posvećen zdravoj ishrani i treningu, čemu može da zahvali za ovako mladolik izgled u 53. godini.

I zaista izgleda sjajno! Slažete li se?