nakon-razvoda-od-andjeline-dzoli-govorili-su-da-je-propao:-bred-se-u-novom-filmu-skinuo-i-publika-u-bioskopu-je-izgubila-dah

25.08.2019. 11:50

Film Kventina Tarantina „Once Upon a Time in Hollywood“ (Bilo jednom u Holivudu) ovih dana puni domaće bioskope jer svi žele da vide ostvarenje filmskog genija u kojem glavne uloge tumače Leonardo Dikaprio, Bred Pit i Margo Robi.

Bred Pit Foto: screenshot

Reakcije na film su za sada polarizovane, jer fanovi se slažu i ne slažu da je ovo jedan od Tarantinovih slabijih filmova. Međutim, oko jednog su se svi složili – a to je da scena sa Bredom Pitom na krovu kuće u kojoj živi Leonardo Dikaprio ih je ostavila na kratko bez daha.

Bred Pit na snimanju filmu „Bilo jednom u Holivudu“Foto: Profimedia

Naime, Leo tumači lik Rika Daltona televizijskog glumca koji se profilisao u vesternima, a Bred Pit, Klifa Buta – Daltonovog dublera, kaskadera i prijatelja. Naime, dok je Dalton na snimanju zamolio je svog druga da svrati do njegove kuće i popravi antenu koja se sručila usred oluje koja je bila prethodne večeri. U tom trenutku dobili smo kultnu scenu sa Bred Pitom.

Naime, nakon razvoda od Anđeline Džoli i problema sa narkoticima i alkoholom, tabolidi i pojedini mediji su pisali da je Bred „propao“. Međutim, scena u „Bilo jednom u Holivudu“ je demant da se miljenik žena predao.

Fanovi su složni da je Bred stariji, ali da se u odnosu na 1991. godinu nije mnogo promenio – barem ne njegovi mišići.

Holivudski glumac se nakon razvoda koji su mediji pomno pratili povukao i retko daje intervjue. Posvećen je svojoj deci i karijeri, a i svom telu.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.