naomi-je-objavila-ovu-fotografiju-i-bez-ijedne-reci-ponizila-je-porodicu-kardasijan-za-sva-vremena-kakav-je-ovo-blam-priznajte

20.03.2019. 07:05

Nedavno se u modnim krugovima digla prava bura kada se otkrilo da Kim Kardašijan doslovce preslikava stil Naomi Kempbel iz 90-ih, i pritom ne mislimo na to da pronalazi inspiraciju u njima, već bukvalno nosi iste haljine i kreacije kao nekada slavna „crna pantera“.

Naomi Kempbel Foto: Profimedia

No, ispostavilo se da to ne radi samo Kim, već i njena mlađana sestra Kajli Džener… Ipak, ovog puta poznata manekenka nije čekala da neko drugo „isproziva“ Dženerovu zbog kopiranja, već je to uradila sama!

Naime, Kajli je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kom pozira u sivom trikotažnom kompletiću, a isti je upotpunila svetlucavim salonkama, no svakako su glavni detalj bili ultra upadljiva čovek ogrlica i mačkaste naočare za sunce u potpunosti optočeni štrasom.

„Kad me prijatelji pozovu na ležerno druženje“, napisala je atraktivna rijaliti zvezda pored ove fotografije, ali ubrzo se saznalo da nije bila preterano maštovita i originalna kada je ovaj autfit u pitanju! Zapravo je centralni aksesoar prosto videla na nekom drugom, i to ni manje ni više nego na Naomi!

A slavni supermodel nije želeo da propusti priliku da odgovori na ovo, pa je vrlo brzo reagovala i bez ijedne reči „ponizila“ Kajli i pokazali ko je i dalje „mama igrice“.

Naime, samo posle nekoliko sati nakon Kajline objave Naomi je na svom Instagramu objavila fotografiju staru 24 godine sa revije turskog dizajnera Rifata Ozbeka, a na kojoj nosi apsolutno iste naočare i ogrlicu kao sada Dženerova.

Uz fotku je jednostavno napisala „mood“ (raspoloženje), ali to je bilo dovoljno da fanovi ovaj potez protumače kao poruku sestrama Kardašijan da je vreme da prestanu sa kopiranjem.

Šta vi kažete na ovaj potez popularne Naomi – da li je na mestu?