U kategoriji Politika, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

  ŽITORAĐA- Na jučerašnjoj konferenciji za štampu Opštinski odbor Srpske napredne stranke Žitorađa najoštrije je osudio napade na članove porodice predsednika Aleksandra Vučića, nazivajući to bednim pokušajem da se lažima i uvredama izazove destabilizacija Srbije.

  • Osuđujemo sramnu kampanju koja je pokrenuta protiv najužih članova porodice predsednika i bedne pokušaje da lažima i uvredama izazovu destabilizaciju Srbije”, saopštio je OO SNS Žitorađa.

  Kako je istakao Ivan Stanojević iz OO SNS Žitorađa nedopustivo je da u trenutku kada predsednik Aleksandar Vučić uživa najveću podršku naroda pojedinci misle da orkestriranim napadima na njegovu porodicu mogu da ga pobede.

  • Predsednik se ne obazire na ove monstruozne napade već je nastavio da jača našu zemlju, a to je pokazao u Nišu gde je stiglo deset oklopno-izviđačkih vozila pešadije BRDM 2, dobijenih od Ruske Federacije. Da se brine o svom narodu i boljem standardu govori i vest da će jedna firma iz Japana, samo u prvoj fazi, uložiti 390 miliona evra u našu zemlju – istakao je Stanojević.

  Pročitajte i…  Kulturno leto u Blacu okupilo veliki broj mališana

  Opštinski odbor SNS Žitorađa poručuje da čvrsto stoji uz predsednika Aleksandra Vučića, politiku mira i svaku njegovu odluku koja vodi napretku i boljoj budućnosti Srbije.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469940