natasa-je-izgledala-ovako-pa-je-pozelela-da-ima-najvecu-zadnjicu-na-svetu-ova-srpkinja-danas-jede-6.000-kalorija-dnevno-i-ima-zaista-ogromnu-pozadinu

07.04.2019. 10:21

Da ponekad određena opsesija zaista može da poprimi bizarne razmere, dokaz je i Nataša Kraun, koja se predstavlja kao plus sajz model i žena sa najvećom zadnjicom na svetu. Da ova plavokosa 27-godišnjakinja ne preteruje kad je sebi dodelila tu tilulu, dokaz su i njene fotografije na kojima je zaista jedino primetno da je njena pozadina gigantskih razmera.

Nataša Kraun Foto: Profimedia

Nataša, koja je inače poreklom iz Srbije, premda živi i radi u Geteborgu, visoka je svega 155 centimetara i ima 135 kilograma, a obim bokova joj je neverovatnih 182 centimetara. Ona ističe da joj je modni uzor Kim Kardašijan, a tvrdi da povećava zadnjicu kako bi se osećala „seksi i moćno“.

Ona inače unosi i više od 6.000 kalorija dnevno kako bi povećala masu, dane provodi konzumirajući pice i slatkiše, a priznala je da mesečno ume da pojede i više od šest kilograma čokoladnog krema mesečno. No, svakako su glavni krivac za njenu monstruozno veliku zadnjicu plastične operacije.

„Moja transformacija šokirala je mnogo ljudi. Dosta sam dobila na težini, ali moram da se ugojim još 25 kilograma. Teško je održavati ovo telo. Morate puno da jedete, oko 6.000 kalorija dvnevno, a mora i puno da se vežba“, rekla je ona jednom prilikom.

Sa estetskim zahvatima počela je kada je imala 20 godina, a koliko se promenila najbolje govore njene stare fotografije – na kojima je još uvek bila prirodna i normalno izgledala.

Danas Nataša zarađuje prodajom fotografija i video snimaka svog tela i zadnjice fanovima širom sveta, a možda zvuči apsurdno ali ih zapravo ima. Samo an Instagramu prati je više od pola miliona ljudi.

„Nisam mislila da je moguće zarađivati novac na ovaj način, ali sada vidim da je moguće. S guzom sam lomila stolice, lomila sam krevete, lomila sam ljude. Uvek sam bila drugačija“, kaže Kraunova.

Ona je dodala i da misli da je pozitivan primer, jer pokazuje da širom sveta pokazuje da postoje drugačiji ljudi.

„U Švedskoj žene misle kako morajub da izgledaju lepo, alija mislim da ljudi moraju da vide kako bi trebalo da izgledaju stvarne žene“, izjavila je ona.