nazivali-su-je-lepoticom-epskih-razmera,-ali-dva-razvoda-kasnije-i-zavisnost-od-upijata-su-je-upropastili:-danas-je-samo-senka-svoje-proslosti

17.08.2019. 18:53

Američka glumica Heder Loklir je najpoznatija po ulozi Amande Vudvard u seriji „Melrose Place“, mada je naša publika najviše pamti po serijama „Dinastija“ i „Spin City“. Nazivali su je „lepoticom epskih razmera“, bila je četiri puta nominovana za Zlatnog Globusa, a danas je meta tabloida i papraca jer svoj život ne može da dovede u red.

Heder i Čarli Šin Foto: Profimedia

Postoje dva tipa poznatih ličnosti – oni koji pate u samoći i ne izlaze u javnost da bi prosvetlili publiku svojim greškama i ovi drugi koji upravo sve to rade. Heder spada u ovu prvu kategoriju.

Heder u seriji DinastijaFoto: Profimedia

Američka miljenica imala je karijeru u svojim rukama i držala je čvrsto sve do početka 21. veka. Producenti je više nisu zvali, u medijima je ostala „samo“ zvezda serije „Melrose Place“ i žena kojoj su zavidele druge žene.

Loklir je bila udata za Tomija Lija od kojeg se razvela 1993. godine, a onda se ponovo udala za gitaristu Bona Džovija – Ričija Sambora. Posle razvoda od drugog supruga 2006. godine počeli su problemi.

Heder Loklir devedesetihFoto: Profimedia

Glumica je bila uhapšena u Kaliforniji 2008. godine zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Testovi su pokazali da je pored alkohola Loklir uzimala i određene opijate. Početkom 2017. godoine je otišla u rehabilitacijski centar za odvikavanje od droge i alkohola.

Centar za odvikavanje nije uradio plodom jer je ponovo 2019. godine uhapšena zbog vožnje u alkoholisanom stanju i napada policajca na vršenju službene dužnosti.

Heder Loklir danasFoto: Profimedia

Paparaci su nedavno fotografisali Heder. Fotka pokazuje da su samo tragovi čuvene Heder ostali na njenom licu. Opet vidimo još jednu nezadovoljnu holivudsku ženu koja je u vrtlogu razvoda i ličnih problema promenila lični opis da bi se osećala srećnije. Heder Loklir nikad nije želela da priča za medije o problemima koji su je snašli, iako se nagađalo da je pokušala samoubistvo prošle godine.

Heder dva puta je uhapšenaFoto: Profimedia

Nadamo se da će Heder uspeti da se vrati onome po čemu je postala poznata. Na kraju krajeva ako su Megi Smit (Hari Poter i Dauntaun Ebi) u sedamdesetim, kao i njena koleginica Dajana Rig (Olenna Tyrell – Game of Thrones) napravile najveće karijere u životnoj dobi kad su žene Holivudu nepotrebne, može i ona.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.