ne-daj-boze-da-vam-se-u-ovome-oznoji-noga:-ovaj-par-obuce-je-najgadniji-letnji-trend-a-slavne-lepotice-ga-obozavaju

04.08.2019. 14:21

Još od početka leta, Kim Kardašijan se trudi da „progura“ japanke na štiklu kao najveći trend. Njenim stopama pošle su i druge slavne lepotice, a nama je ovo najiskrenije, užasno ružno!

Kim Kardašijan nosi japanke na štiklu Foto: Profimedia

Davno beše kada je Žizel Bundšen pozirala za naslovnicu „Voga“ u japankama sa platformom, koje su tada popularno zvali „tanga-sandale“. I dok su jedni bili uvereni da je reč o modelu koji izdužuje i ulepšava žensku nogu, drugi su bili zgroženi (ne)estetikom ovog modela.

Reč je o modelu čiji prednji deo podseća na japanke, ali ima platformu i nazad potpeticu, odnosno štiklu.

Kim KardašijanFoto: Profimedia

Ne treba dva puta da pogađate ko potpisuje model koji nosi čuvena starleta – one pripadaju brendu Jeezy, koji je u vlasništvu njenog supruga Kanje Vesta. No, naravno, i drugi brendovi nisu zaostali za trendovima, uvrstivši u svoju ponudu ovaj model. Tako japanke sa štiklom nude i „Manolo Blanhik“, „Gianvito Rossi“, „Donald Pline“, „Skechers“… Njenim stopama pošle su Kendal Džener i Emili Ratajkovski koje ovog leta veoma često šetkaju u japankama na štiklu.

Kendal DženerFoto: Profimedia

Ipak, udobnost ove obuće je pod velikim znakom pitanja budući da pružaju jako slabu potporu stopalu, a ako se nekim slučajem oznojite po vrelom danu, ove klimave japankice nikako ne preporučujemo! Naročito ako planirate neku dužu šetnju.

Da li biste ih nosile?