ne-mozes-da-sedis-sa-nama:-dok-su-se-kim,-kendal-i-kajli-sepurile-na-crvenom-tepihu,-njih-dve-su-sedele-kod-kuce-i-razlog-je-okrutan

08.05.2019. 20:05

Sigurno ste primetili da se porodica Kardašijan na ovogodišnjoj Met gali nije pojavila u punom sastavu. Falile su Kortni i Kloi, a razlog njihovog odsustva je sada otkriven i pomalo je tužan.

Kloi i Korni Kardašijan nisu dobile poziv za Met galu. Evo zašto Foto: Profimedia

Dok su se Kim, Kendal i Kajli Kardašijan šepurile na crvenom tepihu Met gale, njihove sestre Kloi i Kortni sedele su kod kuće i glamurozni događaj pratile na društvenim mrežama, kao i svi ostali smrtnici. Postoji i razlog za njihovu nesrećnu sudbinu – Ana Vintur jednostavno ne misli da su dovoljno poznate i za Kloe kaže da pripada C listi poznatih. Uh, ovo je bolelo!

Sestre Kardašijan na crvenom tepihu Met galeFoto: Profimedia

Kako prenose američki mediji, s obzirom da je Kloi ostala kod kuće “da leči tugu i bol jer ne pripada kremu šoubiznisa” podršku joj je davala sestra Kortni, koja iz principa nije otišla na Met galu iako je navodno imala pozivnicu.

Da li će odlazak jednog dela porodice Kardašijan-Džener na najvažniji modni događaj godine, dok je drugi ostao kod kuće izazvati razdor u najslavnijem klanu?

via GIPHY

Replika iz kultnog filma “Mean Girls” se obistinila i peče gore od najžešćeg šamara.