ne-skida-sake-sa-24-godina-mlade-devojke-zbog-koje-je-okoncao-22-godine-dug-brak-muskarci-gledaju-ove-slike-i-umiru-od-zavisti

14.03.2019. 08:58

Iako je od njega mlađa 24 godina, kubanska glumica Džesika Ledon potpuno je zaludela slavnog di-džeja Dejvida Getu. Zbog nje je čak ostavio i suprugu, a sudeći po novim slikama sa plaže, potpuno ga je omađijala.

Ne skida šake sa 24 godina mlađe devojke Foto: Profimedia

Slavni di-džej Dejvid Geta (51) koji je mnogo puta posećivao Srbiju, najviše u okviru Exit festivala, odmor od nastupa provodi sa svojom atraktivnom devojkom Džesikom Ledon (27) koja je na plaži prava senzacija.

Dejvid Geta i Džesika LedonFoto: Profimedia

U minijaturnom tanga kupaćem Džesika je mamila poglede svojom bombastičnom figurom, a po Dejvidovom izrazu lica jasno je da mu laska što pored sebe ima ovakvu lepoticu.

Nije im dosadnoFoto: Profimedia

Nakon strasnih poljubaca na pesku, legli su na ležaljke i sudeći po njihoim širokim osmesima evidentno je da se ludo zabavljaju kada su zajedno.

Dejvid Geta sa bivšom suprugom KetiFoto: Profimedia

Geta se zbog svoje Džesike, s kojom je u vezi od 2015. godine, razveo od supruge Keti, s kojom je bio u braku 22 godine i s kojom ima 13-godišnjeg sina Tima Elvisa Erika i devetogodišnju ćerku Endži.

Ljubav cveta!Foto: Profimedia

Još uvek nije poznato da li će sa Džesikom ponovo stati na ludi kamen, ali jedno je sigurno – ljubavi im ne manjka!