8222neka-neko-konacno-pokaze-ma-i-pridje-mi8220-najseksi-glumica-na-svetu-otkrila-da-je-10-godina-sama-jer-muskarci-ne-smeju-da-je-muvaju

07.04.2019. 08:14

Iako prema gotovo svakoj listi važi za jednu od najlepših žena na svetu, glumica Šarliz Teron već godinama bezuspešno traži dečka. A problem je, kako kaže, taj što nijedan ne sme da joj priđe.

Hoće li neko konačno skupiti petlju da je pozove na sastanak? Foto: Profimedia

43-godišnja Oskarovka Šarliz Teron je ove nedelje promovisala svoj novi film „Long Shot“ na konvenciji CinemaCon u Las Vegasu, gde je priznala da nije bila na sastanku s muškarcem već četiri godine i javno pozvala frajere da joj priđu.

– Slobodna sam već 10 godina. Neka neko konačno pokaže m**a i priđe mi – izjavila je Šarliz za Entertainment Tonight.

Ali, Šarliz je očigledno zaboravila da je od 2013. do 2015. godine bila u vezi s glumcem Šonom Penom ili možda smatra da njihova romansa nije vredna pomena jer je mislila na svoju dosta dužu vezu s irskim glumcem Stjuartom Taunsendom, s kojim je raskinula pre gotovo 10 godina, a zajedno su bili devet.

Početkom ove godine šuškalo se i da je u vezi s Bredom Pitom, ali oboje su te glasine porekli tvrdeći da su samo jako dobri prijatelji, a Šarliz je sada ovom izjavom odagnala i najmanje sumnje o njihovoj romansi.

Pa, muškarci, šta čekate? Najlepša žena sveta se zvanično „bacila u promet“ – i čeka onog pravog!