nema-biceps-veci-od-glave-nije-milijarder-a-najpozljeniji-je-muskarac-na-svetu-bio-je-obican-momak-sad-vreo-kao-afrika

17.04.2019. 07:43

Komičar i glumac Endi Samberg je preko noći postao najpoželjniji muškarac na svetu. Svi imaju isto pitanje – kako se to tačno dogodilo? Odogovor leži u reakcijama tviteraša koji su potpuno odlepili kad su videli njegovu novu fotograiju.

Komičar Endi Samberg Foto: Profimedia

Endi Sanders je član muzičke komičarske grupe The Lonley Island i jedan je od članova ekipe koja stoji iza emisije SNL.

Dobitnik je Zlatnog globusa za sitkom „Brooklyn Nine-Nine“, ali nikad nije bio na listi najpoželjnijih muškaraca na svetu. Posle burne reakcije na njegovu novu fotku jer izgleda da su par promena, frizura i brada, doprineli da ga ceo svet želi.

Endi SambergFoto: Profimedia

Tviter profil njegove muzičke grupe objavio je Endijevu fotografiju kako bi promovisao novu seriju u kojoj komičar glavni lik. Pale su pohvale na račun serije, ali najviše na račun izgleda.

Hey, how are ya? You caught me just as I was about to watch a new hashtag brooklyn99 tonight on NBC. Oh this shirt? Just something my pal Jorma made me. pic.twitter.com/P5v1AwlDgr— The Lonely Island (@thelonelyisland) April 11, 2019

„Nikad u životu nisam želela više seks sa nekim nego sa njim“, „Endi, vodi me gde gdo želiš“, „Nemam mira otkako sam videla Endijevu sliku“, „On je tip muškarca koji kao da radi u nekoj dosadnoj kancelariji, ali je toliko pametan i zabavan da od svih kolega želiš samo njega“.

Endi je zvanično preko noći postao najpoželjniji muškarac na planeti.