nema-coveka-koji-nije-zacudjeno-gledao-u-ovu-gospodju-u-beogradskom-autobusu-sredila-se-od-glave-do-pete-ali-svi-su-je-gledali-samo-u-oci

10.04.2019. 19:04

Kad mislite da ste sve videli, samo uđite u gradski prevoz u Beogradu i garantovano ćete se iznenaditi.

GSP je uvek pun iznenađenja Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Društvene mreže su pune čuda iz tramvaja i autobusa sa ulica glavnog grada, ali ovih dana priča se o dami sa baš neuobičajenim stilom šminkanja.

Ovo je dama koja je privukla pažnju celog autobusaFoto: Twitter

Možete da kažete da se o ukusima ne raspravlja, ali činjenica je da je gospođa počinila neoprostivu grešku u koracima u šminkanju.

Na kapke je nanela skoro pa belu senku, što je ionako previše za ceo kapak, ali to joj nije bilo dovoljno, već je rešila da sve korake senčenja sa nekim neutralnijim i prirodnijim tonovima prosto preskoči. Da je stavila makar malo braon nijanse, pa možda još i malo tamnije braon u sam kraj kapka, sve bi bilo drugačije.

Međutim, gospođa se zadržala samo na beloj nijansi, nanela je skroz do obrva, što je još jedan mejkap promašaj, a onda na sve to na donjim kapcima izvukla debelu crnu crtu, dok je maskaru potpuno preskočila.

Kako ne biste grešili poput nje, prenosimo vam 5 ključnih caka koje smo naučili na Master Classu najboljeg srpskog šminkera Dušana Lazića Laze.