nemamo-atraktivniji-par-od-njih-dvoje:-sara-je-ponovo-sa-ovim-glumcem,-a-pre-njega-je-ljubila-repera-kog-klinke-obozavaju

26.06.2019. 12:08

Ponovo su u vezi. Oživela je stara ljubav, piše “Blic”.

I kada su prvi put bili u ljubavi, pričalo se da su kao stvoreni jedno za drugo. I jesu. Ko god da ih je video uživo zajedno, shvatio je to na prvi pogled.

Druga šansa koju su pružili romansi dokaz je da među njima zaista ima nečeg posebnog. A bilo je u njihovom životu i pre i posle te veze dosta ljubavi… Pogledajte!

Zatvori

Sara Jo

Drugu šansu ljubavi pružili su pevačica Sara Jo i glumac Viktor Savić koje je paparaco “Blica” nedavno uslikao zajedno.

Viktor Savić

Čim je vest o obnovi romanse o kojoj se pre nekoliko godina uveliko pisalo, isplivao je na površinu stari-novi zaključak: “Nema atraktivnijeg para od njih dvoje na javnoj sceni”.

Teodora Miljković

Lep ljubavni tandem je Viktor bio i sa voditeljkom Teodorom Miljković sa kojom se zabavljao pre novog ljubavnog koraka. Teodora je kasnije ušla u vezu sa olimpijcem Mihailom Dudašem.

Aleksandar Atanasijević

Sara je ranije ljubila odbojkaša Aleksandra Atanasijevića. Znate kakvu je “bombu” napravila vest o ovom ljubavnom tandemu!

Lepa Sara

Medijska bobma bila je i vest o još jednoj romansi lepe Saru koju je bio uspeo da osvoji i jedan njen kolega, reper.

Marko Šelić Marčelo

U pitanju je bio Marko Šelić Marčelo. E, njih dvoje su bili baš jedan “kul” par.

Glumac u Beogradu

Svuda pođi pa staroj ljubavi dođi, a bolju romansu od ove koju su nma priredile zvezde ove naše priče nismo mogli da zamislimo.