neprestano-su-holivudskoj-divi-govorili-da-je-„postala-kao-bure“-i-da-je-daleko-od-seks-simbola,-a-ona-im-je-novom-fotografijom-u-mini-bikiniju-zapusila-usta!

Od porođaja je prošlo deset meseci, a Eva je već uspela da steše figuru i vrati devojačku liniju, čime se pohvalila i na svom Instagram profilu.

Naime, ona je sa fanovima podelila fotografiju sa odmora na kojoj pozira u minijaturnom crvenom bikiniju, a na kojoj vidimo da je telo ponovo izvajala do perfekcije. Ova objava je prikupila ogroman broj lajkova, ali i komentara, a javila se i Viktorija Bekam, koja je inače bliska Evina prijateljica.

„Izgledaš odlično“, napisala joj je Viktorija, a mi moramo da se složimo sa njom. Inače, podsetimo, pre samo nekoliko meseci Eva se suočila sa ogromnim brojem kritika na račun toga što nije uspela da „dotera“ liniju i skine nagomilane kilograma odmah posle porođaja.

Evi je trebalo nekoliko meseci da skine kilograme nagomilane tokom trudnoćeFoto: Profimedia

Negativni komentari su išli dotle da su joj na društvenim mrežama poručivali da je „prase“ i da je „kratka i debela“, ali se glumica dostojanstveno nosila sa tim i nije se oglašavala, sem ponekom fotografijom sa vremena na vreme i snimkom iz teretane, jasno svima stavivši do znanja da polako, ali sigurno radi na tome da se steše.

Eva je pozirala i sa sinčićem SantjagomFoto: Profimedia

„Stvarno sam želela da dam svom telu vreme da se prilagodi vremenu posle trudnoće. Znate – dobila sam dete! Moje telo je stvorilo ljudski život, tako da stvarno nisam žurila da se vratim u formu“, istakla je Eva pre par meseci, i dodala:

Divna Eva zaista sjajno izgledaFoto: Profimedia

„Sada vežbam i gledam šta jedem. Polako se vraćam u taj ritam. Još uvek volim jogu, radim sa težinama u teretani, trči, praktikujem pilates… Rotiram sve te stvari. Dijeta i ftines su deo moje svakodnevice“, zaključila je ova holivudska diva.

A trud se svakako isplatio – izgleda bolje nego ikada!