nestala-je-iz-holivuda-na-6-godina,-a-kad-se-vratila-–-bas-niko-nije-uspeo-da-je-prepozna!-sada-je-progovorila-o-svemu:-„bilo-je-mracno-i-tuzno-–-morala-sam-da-odem!“

Podsetimo, glumica je šest godina bila „van igre“, uzveši pauzu od snimanja filmova, a kaže da je to odlučila onda kada je osvestila činjenicu „da gleda sebe i prevrće očima“.

„Dobila sam neke loše savete. Donela sam prilično loše odluke. Bilo je jako mračno. I tužno! Ali ne gledam na to kao na izgubljeno vreme, jer sam u njemu puno naučila – i pretpostavljam da mi je baš to i bilo potrebno. Naučila sam mnogo o perspektivi. Da prepoznam različite obrasce mog ponašanja. Da razumem da mogu da dovedu do različitih posledica. I zato sam zahvalna. Zahvalna jer sam naučila i uradila nešto drugačije.“, započela je Rene.

Rene Zelveger Foto: Profimedia

„Bila sam odsutna neko vreme i iskreno to je bilo zbog toga što sam se brinula o sebi. Ja sam izgledala kao da ne vodim računa o sebi. I osećala sam se tako. Dosadila sam sama sebi. Došlo je do tačke u kojoj sam se osećala kao da sedim sama pored sebe dok snimam neki film, posmatram sebe i prevrćem očima. I govorim sebi: „Ma daj, ućuti, o eto te opet – ponovo radiš to!“, nastavila je.

„Zato sam odlučila da odem. Postanem interesantnije. Uradim nešto novo“, zaključila je.

Tvrdi da je sada drugačija, srećnija žena Foto: Profimedia

Plavokosa 50-godišnjakinja osvrnula se i na kultno ostvarenje „Bridžit Džons“, a nije isključila opciju da se dogodi i 4. nastavak filma.

„Ako Helen Filding (autorka) želi da to uradi, meni zvuči zabavno“, prokomentarisala je ona.

Inače, kada se nakon dugogodišnje izolacije vratila na male i velike ekrane, te u javni život, publika je praktično nije prepoznala, a glumica je dobila niz kritika da je preterala sa plastičnim operacijama. Na ove glasine se nije posebno osvrtala, osim što je jednom prilikom istakla da „stari i da je srećna“, i da zato i izgleda drugačije.

Rene je više od pet godina u skladnoj vezi sa pevačem Dojleom Bramhalomom, a zanimljivo je da sve račune u kući u kojoj žive plaća ona, a takođe svom izabraniku daje i mesečni „džeparac“ od 4.000 dolara kako bi imao za svoje potrebe.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.