neverovatan-detalj-sa-rodjendanskih-slika-sandre-meljnicenko:-dok-gledate-ove-fotografije,-lako-mozete-da-ne-verujete-sopstvenim-ocima

21.04.2019. 13:30

Sandra Meljničenko proslavila je 42. rođendan na ostvru Neker, na Devičanskim ostrvima, u društvu prijateljica Eve Kavali i Nine Badrić.

Eva Kavali, Nina Badrić i slavljenica Sandra Meljničenko Foto: Instagram

Slavljenica je blistala, a mi smo gledajući njene slike, došli do zanimljivog zaključka. Sjajno je izgledala i bila je odlično stilizovana- može se sada slobodno reći da su to njeni prepoznatljivi znaci.

A Sandra se, slike kažu, uopšte ne menja. Gledate tako njenu sliku iz Kana iz 2013. na kojoj je sa suprugom, ruskim milijarderom Andrejem Meljničenkom i Šeron Stoun i na njoj je ista kao danas.

A Sandra se, slike kažu, uopšte ne menja. Gledate tako njenu fotogafiju iz Kana iz 2013. na kojoj je sa suprugom, ruskim milijarderom Andrejem Meljničenkom i Šeron Stoun i na njoj je ista kao danas.

Bračni par Meljničenko i Šeron Stoun 2013. godineFoto: Profimedia

Vratite se godinu unazad i tamo vas dočeka isto lice. I što je najvažnije, bivša članica grupe „Models“ i bivša manekena izgleda veoma prirodno.

Sandra i Andrej Meljničenko 2012. u Italiji sa Evom Kavali, dugogodišnjom prijateljicomFoto: Profimedia

Uočili smo još jednu sitnicu na njenim fotografijama, ono što je ranije nosila, aktuelno je i danas.

Poznata Beograđanka je Andreja Meljničenka upoznala 2003. a sa njim se venčala 2005. u Južnoj Francuskoj. Par ima dvoje dece, a često uživa krstareći svojom jahtom koja, u kojem god moru ili luci da se pojavi, postane predmet komentarisanja.