Nezaboravno veče

  U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Članovi Književne omladine Prokuplja priredili su ljubiteljima pisane reči i rok muzike jedno nezaboravno veče, koje će svi pamtiti po tome što je odisalo drugačijom, posebnom energijom i atmosferom.
  -Ovoj večeri smo svi zajedno dali poseban pečat. Brojna publika ovde, složila se u tome da je sve bilo prelepo, uživali su svi podjednako i u notama i u stihovima. Dobro je što se organizator setio, da u čast poznatog izvođača Milana Mladenovića, osmisli i priredi ovakav susret publike i izvođača, složili su se učesnici programa.

  U ovoj tematskoj večeri, koja je organizovana povodom 25 godina od smrti pomenutog stihotvorca, pod nazivom „Sutra je ono što će biti ko zna kada“, na veliko zadovoljstvo publike, čule su se i njegove pesme, koje je nekad izvodio sa svojom rok grupom EKV. Deset njegovih pesama izveli su Tamara Kostić i Miloš Stojiljković, koji su i bili zaduženi za muzički deo večeri.
  Nadahnuti stihovima frontmena EKV, članovi Književne omladine, kazivali su i svoje stihove, tražeći u njima način koji će potvrditi „da jedino on promeni svet do kraja pesme“. To su učinili Maša Spasić, Luka Milovanović, Ivana Đurković, Mirjana Ranđelović, Kristina Milošević, Miloš Stojiljković i Tamara Kostić.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=474111


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...