Nezapamćeno,držali sednicu skupštine na Badnji dan! Odbornik Živković: razrešenje Hadžića sa mesta većnika katastrofalna greška!

U Blacu ni Badnji dan nije mogao proći bez političkih turbulencija .U subotu je zakazana sednica skupštine za ponedaljak, Badnji dan, sa početkom u 9h. Sednicu je obeležila puna dnevnog reda, a rezultat dopune bilo je razrešenje Svetozara Hadžića sa mesta člana opštinskog veća. Kako saznajemo protiv smene Svetozara Hadžića bili su i koalicioni partneri SNS-a, DSS i SPS čiji je Hadžić član.

Odbornik Dveri, Dragić Živković, u izjavi za naš portal navodi da je odbornik u više saziva, a da čak ni socijalisti 90′ godina nisu držali skupštinske sednice na Badnji dan. Što se tiče razrešenja Svetozara Hadžića želim da istaknem da većnika ima mnogo.Nije nam potrebno 7 članova veća sa plaćenim funkcijama.

Drugo ne bi trebalo biti nekom prvo radno mesto na mesto većnika. Većnici bi trebali biti ljudi sa iskustvom i znanjem. Vladajuća većina SNS-a je napravila katastrofalnu grešku, jer je razrešila Svetozara Hadžića. Bez obzira što je on drugačijeg političkog opredjeljenja od mene ne mogu, a da ne istaknem da je on čovek sa znanjem i iskustvom u oblasti prosvete i poljoprivrede.

Razrešen je samo zato jer nije hteo biti slepi poslušnik vladajuće većine SNS-a. Skupštinska većina SNS-a nastavlja politiku ,,Blace mesna zajednica”.Ispred Srpskog pokreta dveri i Pokreta 1 od 5 miliona pozivam gradjane da bojkotuju predstojeće izbore lokalne i republičke, a svi koji izadju daju legitimitet diktatorskim, antisrpskom režimu Aleksandra Vučića. Koristim ovu priliku da svim gradjani poželim uspešnu 2020.godinu .


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...