ni-rodjena-majka-je-nije-prepoznala:-najlepsa-glumica-na-svetu-prvo-je-pustila-stomak,-pa-smrsala-i-sad-se-svi-pitaju-–-sta-je-uradila-sa-licem?

22.08.2019. 18:38

Glumica Šerliz Teron je pored kolege Kristijana Bejla na velikom platnu prošla kroz najdrastičnije transformacije za potrebe uloga. Od oskarovske glume za film „Monster“ preko fatalne zavodnice u „Atomic Blonde“, pa sve do očajne trudnice u „Tully“. U novom filmu „Bombshell“ je ponovo promenila lični opis i publika u trejleru nije mogla da je prepozna.

Šarliz Teron Foto: Profimedia

Uloga u filmu „Monster“ katapultirala je karijeru Šarliz Teron u zvezde. Krajem 2003. godine glumica je na velikom platnu ostavila publiku bez reči otelotvorenjem serijskog ubice Ajlin Kerol.

Šarliz u filmu MonsterFoto: Profimedia

Za potrebe filmova „Atomic Blonde“ i „Tully“ Šarliz Teron je morala prvo da svoje telo dovede u top formu zbog zahtevne fizičke uloge, a potom da se ugoji preko 15 kilograma.

Šarliz Teron u filmu Atomic BlondeFoto: Profimedia

Šarliz Teron je priznala da joj je jako teško palo skidanje viška kilograma nakon uloge u filmu „Tully“ u kojem je tumačila lik depresivne trudnice.

Šarliz je u belom ostavljala bez dahaFoto: Profimedia

„Taman sam posle ‘Atomic Blonde’ imala telo za plažu i bila sam srećna. Ali, malo sutra, odmah sam morala da se ugojim za ‘Tully’. Pošto imam preko 40 jako mi je teško da sad smršam“, rekla je Šarliz u emisiji voditeljke Elen Dedženeris.

Uloga u filmu TullyFoto: Profimedia

Posle oscilacija sa kilažom pred glumicom je bio novi izazov koji će publika gledati krajem godine u filmu „Bombshell“. Naime, Šarliz tumači lik voditeljke Megin Keli. Film prati ozloglašenog vlasnika televizije Fox News, Džordža Ajlsa koji je seksualno uznemiravao svoje zaposlene.

Šarliz Teron doslovno ne liči na sebe, već upotpunosti na voditeljku. Fantastična šminka i protetika na licu su od glumice napravili drugu osobu.

Jedan deo publike je bio jako zbunjen kad je video glumicu u najavnom trejleru za film „Bombshell“ i mislili su da je Šarliz imala zahvate na licu, međutim u pitanju je fantastičan rad šminkera i maskera.

Pored Šarliz u filmu glume oskarovka Nikol Kidman i filmska zvezda Margo Robi.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.