nije-izdrzala-da-drzi-jezik-za-zubima-serena-otkrila-pol-kraljevske-bebe-i-demantovala-sve-sto-se-poslednjih-dana-pise

06.04.2019. 18:04

Serena Vilijams je dugogodišnja prijateljica vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, pa tako ne čudi što je mediji uporno ispituju u vezi pola nove kraljevske bebe. Izgleda da su konačno uspeli da je nateraju da progovori.

Serena Vilijams otkrila pol kraljevske bebe Foto: Profimedia

U intervjuu za E! News, slavnu teniserku Serenu Vilijams pitali su da li Megan Markl biti dobra majka, a uzgred izvukli iz nje još neke sočne informacije.

– Ona će biti najbolja mama, to je sigurno – rekla je i svim novopečenim mamama uputila savet:

– Prihvatite svoje greške i ne očekujte da budete savršene. Stavljamo na sebe toliki pritisak bez neke potrebe – istakla je Serena, mama jednogodišnje devojčice Olimpije.

U trenutku kada je Serena pomenula: “Moja prijateljica je trudna”, činilo se da nagoveštava da će Megan roditi devojčicu. Kako je objasnila u intervjuu, Megan joj je rekla: “Moje dete će to uraditi”, a ona ju je pogledala i rekla: “Ne, ONA to neće”. Megan je uzvratila: “Moraš da mi daš neki savet”, jer da, i ja sam imala ta velika očekivanja od sebe kao mame.

Serena je u intervjuu jasno govorila o bebi svoje prijateljice Megan u ženskom rodu i naravno, fanovi kraljevske porodice odmah su se digli na noge jer, iako se danima priča da će roditi dečaka, sudeći po Sereninom intervjuu, Megan će roditi devojčicu?!

Podsetimo, nakon Meganinog darivanja bebe u Njujorku, pisalo se da je većina poklona stigla u plavom ukrasnom papiru i mašnama, što implicira da će roditi dečaka. Izgleda da ćemo do poslednjeg trenutka ostati u neizvesnosti…

(harpersbazaar.com)