nije-ni-finale,-a-nevena-je-vec-pobedila:-na-jutjubu-se-desilo-nesto-sto-niko-nije-ocekivao

17.05.2019. 10:25

Naša predstavnica na pesmi Evrovizije Nevena Božović plasirala se u finale sa numerom „Kruna“. Poslednje veče najvećeg muzičkog takmičenja u Evropi koji prati 200 miliona ljudi zakazano je za subotu 18. maj.

Nevena Božović evrovizija 2019 Foto: Profimedia

Iako kladionice pre polufinala nisu bile na strani naše predstavnice, ona je jednostavnim nastupom i interpretacijom obezbedila sebi mesto u finalnoj borbi na pesmi Evrovizije.

Numera „Kruna“ za koju je tekst i muziku radila Nevena, a aranžman makedonski producent Darko Dimitrov je odmah nakon polufinalne večeri na Jutjubu dobila veliki broj pregleda.

Nevenina „Kruna“ je nakon tri dana od objavljivanja pesme na zvaničnom kanalu Evrovizije dospela na prvo mesto u trending listi najpopularnijih video-klipova.

Nevena BožovićFoto: Youtube / screenshot

U sekciji za komentare stranci su pohvalili pesmu naše predstavnice. Bili su saglasni da ih je nastup kupio i da je očekuju u prvih pet mesta u finalu.

„Kruna“ je za tri dana stigla do milion pregleda i ostavila za sobom pesme turbo-folk izvođača.

Poslednjih godina se priča da popularnost Evrovizije opada, ali ispostavlja se da nikad nije bila gledanija i da se upravo u poslednjih nekoliko godina modernizovala muzički i produkcijski.