nije-se-skidao-sa-majcine-dojke,-ali-je-konacno-odrastao-i-toliko-je-zgodan-da-boli:-kazu-da-je-najlepsi-muski-lik-u-citavoj-seriji!

21.05.2019. 10:57

Lord Robin Arin, koga u hit seriji “Igri prestola” igra Lino Faćoli, svakako je jedan od likova za kog nismo očekivali da će biti deo poslednje epizode.

Robin Arin je porastao i više nije dečak na maminoj dojci Foto: youtube

No, evo ga tu, a ako ste čak zaboravili o kome je reč – brzo ćete se setiti kada vam kažemo da je to isti onaj bolešljivi dečak kog majka u prvoj sezoni hrani svojim mlekom, iako on odavno može sam da jede.

Robin Arryn: a glowup #GameOfThrones pic.twitter.com/WQ3uyV2KZc— Bettina Cecilia (@bcdgonzalez) May 20, 2019

U poslednjoj epizodi pojavio se kao jedan od važnih ljudi Vesterosa koji su se okupili u Kings Landingu kako bi doneli odluku o novom vladaru.

Otkako se pojavio na malim ekranima, Tviter se “usijao”, a žene su prosto izgubile glavu za Robinom koji je izrastao u superzgodnog tipa!

“Robin je postao hot”, “Ne mogu da prestanem da mislim o tome kako Robin dobro izgleda”, “Robin je stvarno prerastao pubertet”, “Izgleda da mu je majčino mleko prijalo”, samo su neki od komentara na račun ove transformacije.

Inače, Faćoli je veoma talentovana glumac, a ima tek 18 godina!

Zanimljivo je i da je nakon prikazivanja poslednje epizode serije njegov broj pratioca na Instagramu sa 7.000 porastao na više od 40.000!

On je i sam postavio fotografije sa snimanja i zahvalio se na prilici da bude deo ovog impoznatnog projekta.

“Devet godina ranije imao sam čast da budem pozvan da da radim na ovoj neverovatnoj seriji. To je bila divna avantura i ja sam toliko zahvalan što sam mogao da budem deo toga”, napisao je on na Instagramu.