nijedna-pevacica-sa-domace-estrade-se-nije-ovoliko-transformisala:-danas-izgleda-mladje-i-od-same-sebe,-a-devedesetih-je-bila-druga-zena

24.05.2019. 19:31

Kad vidite kako ova domaća pevačica izgleda danas, pomislićete da za nju vreme teče u suprotnom smeru. Sada izgleda mlađe nego pre dve decenije!

Nema šanse da je prepoznate Foto: youtube

Više puta je govorila da je talenat nasledila od roditelja, ali da je za sve što je postigla sama morala da se bori. Nakon prvih muzičkih hitova naša pevačica je izgradila veliku karijeru, ali i drastično promenila izgled. I mada mnogi slavni danas nisu ni nalik na ono što su bili u mladosti, za nju kažu da u transformaciji nema konkurenciju.

Reč je o Violeti Viki Miljković, rođenoj 18. decembra 1974. godine u Nišu. Prvi album objavila je 1992. godine sa samo 18 godina.

Njen hit „Coca Cola, Marlboro, Suzuki“ iz 1994. godine ostvario je veliki uspeh i tako je Viki našla svoje mesto na estradnom nebu Srbije.

Imala je tada samo 20 godina i, reklo bi se, malo od svog današnjeg izgleda. Tanane obrve, talasasta prirodna kosa i nešto jači nos bili su tih devedesetih njen zaštitni znak.

A Viki koju danas gledamo u žiriju jednog popularnog takmičenja kao da je druga žena.

Primetan je efekat estetske hirurgije i drugih korekcija, pa tako Viki deluje mlađe nego pre dve decenije.