nikada-je-nismo-videli-u-ovakvoj-kreaciji-i-upravo-je-dokazala-da-nema-zene-koja-moze-da-joj-parira!-ovo-svakome-treba-u-ormaru-–-bas-je-mocno!

18.06.2019. 07:14

Donald i Melanija Tramp ugostili su u Beloj kući predsednika Poljske Andžeja Duda i njegovu suprugu Agatu, a nas su zanimala modna izdanja prvih dama i prizanjemo – bii je ovo „tesan“ stilski dvoboj, a ko je u njemu pobedio – procenite sami.

Donald i Melanija Tramp Foto: Profimedia

Agata Kornhauser-Duda za posetu Beloj kući izabrala je elegantnu crno-belu haljinu midi dužine koju je upotpunila crnim salonkama od antilop kože i tankim kaišem oko struka, pokazavši svu moć klasičnih komada.

Trampovi su ugostili predsednika PoljskeFoto: Profimedia

S druge strane Melanija je napravila krajnje neobičan izbor – do sada je nikada nismo videli u ovakvom izdanju. Naime, lepa Slovenka zablistala je u bledoroze odelu brenda „Kelvin Klajn“ uz koje je ponela bele Manolo Blanik salonke i belu košulju.

Prvu damu Amerike uglavnom viđamo u efektnim haljinama, pa je ovakav stajling bio pravo osveženje, a u ovom blago oversized odelu izgledala je vrlo šik, ali u isto vreme i vrlo poslovno i svedeno, što je i bio cilj.

Ova kreacija sastojala se od klasičnog, tek ovlaš strukiranog sakoa sa bež dugmićima i pantalona malo širih nogavica koje sa strane imaju belu crtu, a možemo slobodno reći da su ženska odela jedan od najvećih trendova sezone.

Gotovo da nema slavne dive ili trendseterke koja se ove godine nije pojavila u odelu na nekom važnom događaju, a ni ne čudi nas – ona su vrlo efektna, zahvalna i odaju moćan utisak, i svaka dama može da pronađe kroj koji odgovara njenoj figuri.

A Melanija nam je pokazala da žensko odelo nikako ne mora da deluje dosadno i već viđeno!