„nikada-ne-bih-pobegla-od-roditelja“:-cerku-olge-i-peleta-uskoro-ce-gledati-srbija,-a-ona-je-slika-i-prilika-majke-i-oca-–-samo-gleajte!

11.07.2019. 20:56

Olga Odanović Petrović i Dragan Petrović dobro su poznata glumačka imena. A kada vidite njihovu naslednicu Lenku Petrović, odmah vam postane jasno šta je to nasledila od roditelja.

Mama Olga Odanović Foto: RAS Srbija

Ćerka Olge i Peleta kako glasi nadimak glumca i profesora na FDU-u dobila je zanimljivu ulogu u seriji “Preživeti Beograd” koja će se od jeseni emitovati na televiziji Pink.

Glumi studentkinju Ljudimilu koja “beži” od roditelji u Studentski dom.

“To bežanje od roditelja mi je bilo nešto novo jer ja nikada ne bih pobegla od svojih roditelja (smeh). Nemam taj karakter”, rekla je Lenka za “TV” Pink.

Lenka PetrovićFoto: Instagram

Dok govori, Lenka je ista mama : odmerena, pomalo tiha, ali veoma precizna sa rečima, nenamteljiva, a ono što govori brzo se pamti.

Mlada glumica koja studira na Fakultetu dramskih umetnosti, gledano iz ugla fizičkog izgleda, izuzetno liči na majku, ali ima nečeg u njoj što neverovatno pdoseća na tatu Peleta.

Na koga će ako ne na svoje roditelje?, pomislićete.

Ali ima dece čije poreklo ne odaju tako lako ni izgled ni govor ni stav.

Koliko je u glumi slična roditeljima ili ne, videćemo u novoj seriji Radoša Bajića. Serija prikazuje život četiri studentkinje Ljudimile, Ružice, Nevene i Marine koje iz različitih krajeva Srbije dolaze na studije u Beograd.

Dragan Petrović PeleFoto: Marko Metlaš / RAS Srbija

Olga i Dragan imau i sina Jakoba Petrovića koji je na FDU-u završio studije filmske produkcije i koji je preslikan otac- mlađa verzija profesora Peleta.