nikada-nikome-nije-palo-na-pamet-da-obuce-ono-u-cemu-se-dunja-pojavila:-za-ovo-je-trebalo-more-hrabrosti,-ali-zaista-izgleda-f-a-n-t-a-s-t-i-c-n-o!

24.04.2019. 20:58

Dunja je jedna od naših najuticajnijih blogerki, a njena modna izdanja su prava inspiracija, pre svega jer ne poseže uvek za preskupim krpicama i ume praktično ni od čega da stvori „vau“ efekat.

Dunja Jovanić Foto: imfashionbabe / Instagram

Lepa brineta ima jasno izgrađen stil, a najbolje joj pristaje ležerna elegancija i kežual komadi, pa je u takvim kombinacijama uglavnom i viđamo, a nedavno se pohvalila jednim krajnje originalnim izdanjem.

Dunja je za jednu muzičku manifestaciju, a potom i noćni izlazak izabrala potpuno drugačiji autfit od svega što ste ikada videli; iskombinovavši sportsku sivu trenerku, urbane patike i kratak top optočen srebrnim šljokicama. Šlag na torti bio je duks sa kapuljačom koji je isečen tako da nema prednji deo i otkriva glamurozan svetlucavi grudnjak.

Priznajemo, stajling je krajnje neobičan, i čini se kao da je srebrni top „zalutao“ u ovu modnu priču, ali na delu – ovo izgleda spektakularno! Dunja je izgledala šik, skupo i upečatljivo, pa verujemo da je mamila poglede svih pristunih.

Dunja je otkrila i kako je dobila ovu famoznu duksericuFoto: imfashionbabe / Instagram

Njena fotografija u ovom izdanju izazvala je pravu pomamu, pa je za manje od 24 sata ovu objavu lajkovalo gotovo 30.000 ljudi, a Dunjini pratioci nisu štedeli ni reči hvale.

„Autfit godine“, „Duks je baš strava“, „Auuu“, samo su neki od komentara na račun ove influenserke, a mnoge je zanimalo gde je nabavila ovaj nesvakidašnji duks.

Dunja je otkrila da je reč o „uradi sam“ kreaciji, bar delimično, s obzirom da je zapravo samo isekla prednji deo starog oversized duksa. Svaka čast na maštovitosti, ideja nam se baš dopala!

Šta vi kažete za ovu kombinaciju?