nikolini-su-rekli-da-promeni-licnu-kartu-zbog-fotografije-na-kojoj-je-niko-nije-prepoznao:-javno-je-priznala-zasto-joj-lice-izgleda-drugacije

25.08.2019. 10:48

Hrvatsku voditeljku i modnu ikonu Nikolinu Pišek pratioci na Instagramu neretko napadnu u komentarima da je promenila lični opis. Fotografija sa odmora naročito je izazvala pažnju ljudi koji prate objave poznate Hrvatice.

Nikolina Pišek Foto: Instagram

Pre dva meseca Nikolini Pišek su u komentarima poručili da je došlo vreme da „promeni ličnu kartu“ jer ne liči na sebe. Duhovita voditeljka ponekad odgovori zli jezicima kao što je to učinila prethodne večeri.

Nikolina Pišek je objavila fotografiju sa odmora na Ibici. Dok si rekao „keks“ neko u komentarima imao je negativnu reakciju na račun slike.

„Zašto zavaravate sebe i nas. Pogledajte našta vam liče noge od pustog crtanja i glancanja“, napisala je jedna ljutita komentatorka. Nikolina Pišek je preuzela stvar u svoje ruke i odgovorila na prozivke.

Nikolina PišekFoto: Instagram

„Ako nešto volim na sebi, to su noge. Tako da njih najmanje pegldam“, napisala je Nikolina.

Mnoge poznate ličnosti, a oni nepoznati, ulepšavaju svoje Instagram fotografije. Srećom, neki barem priznaju da se igraju sa svojim slikama pre nego što ih objave.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.