nina-je-u-braku-20-godina-a-sada-je-zbog-muza-uradila-stvar-zbog-koje-svi-misle-da-je-luda-ona-kaze-da-sve-radi-iz-ogromne-ljubavi

14.03.2019. 22:03

Retko ko bi se složio da je ovo pravi prikaz porodične harmonije, i malo ko bi ovom braku prognozirao lepu budućnost, ali oni već 20 godina žive baš ovako.

Nina i Mark Foto: Profimedia

Kada Mark Hodžkis (37) ujutro poljubi svoju ženu Ninu i isprati je na posao, već kroz par minuta joj na tom istom poslu kuva kafu.

Njih dvoje su 20 godina zajedno. Većina ljudi ih već pita kako su uspeli da opstanu toliko dugo, a njima to zapravo nije dosta. U to ime, nedavno su preselili svoje kancelarije kako bi bili bliže jedno drugome.

Mark, inače, drži prodavnicu muške garderobe a Nina je frizerka. Saloni su im vrata do vrata, jer oni žele da su zajedno od jutra do mraka.

Nina i MarkFoto: Profimedia

– Mi nismo samo bračni par. Mi smo ujedno i najbolji prijatelji. Prijatelji i poznanici ne mogu da nam se načude i pitaju se kako se već nismo smučili jedno drugom, ali nama je i 24 časa zajedno prekratko – kažu njih dvoje, dodajući i da su razmatrali da zapravo dele prostor, ali to njihovi poslovi ne bi mogli da trpe, te su našli najbolje moguće rešenje pored toga – da budu vrata do vrata.