8222njeni-dzepovi-su-puni-krvi-i-dijareje-tinejdzerki8220-poznata-glumica-unistila-sestre-kardasijan-a-njihov-odgovor-je-sramotan

Džamila je odlučila da napade svaku put Kardašijanke kad reklamiraju proizvod za mršavljenje ili preparate koji dovode do smanjenja apetita.

U članku za “New York Times” porodicu Kardašijan novinari su pitali da li imaju komentar na Džamilinu izjavu da zarađuju na tuđoj nesreći.

Kris Džener, majka poznatih ćerki, rekla je da nema vremena za negativnu energiju.

“Preko 90 odsto ljudi je jako srećno i uzbuđeno zbog naših života i zbog onoga što jesmo”, izjavila je Kirs.

Ćerke Kortni, Kim, Kloi, Kendal i Kloi već neko vreme na Instagramu reklamiraju razne proizvode – detoks čajeve, pilule koje pomažu u smanjenju apetita i preparate za smanjenje obima struka.

Džamila Džamil ih nazvala “neodgovornom porodicom” zbog načina na koji savetuju svoje pratioce.

“Apsolutno si neodgovoran ako – prodaješ priču o uzanom struku, a pritom imaš ličnog trenera, nutricionistu, kuvara i plastičnog hirurga zbog kojih izgledaš tako kako izgledaš. To je tajna tog savršenog struka, a ne laksativni proizvod. Recite svojim pratiocima koje su loše strane preparata koje reklamirate, ako vi nećete, evo ja ću”, napisala je Džamila u komentarima na Instagram objavi Kloi Kardašijan.

Kim Kardašijan je izjavila da sve što ona i njene sestre rade su dobre stvari za njihovu decu.

“Ako se pojavi posao koji je veoma lak i ne oduzima nam vreme, onda je to dobro za našu decu jer imamo vremena za njih. Uvek ćete naići na negativne reakcije, važno je da ste u miru sami sa sobom”, izjavila je Kim za “New York Times”.

Ovde se priča nije završila, pa je Džamila Džamil na Tviteru odgovorila na intervju porodice Kardašijan.

“U suštini, za****te mlade, vi neodgovorni ljudi. Samo želite novac, a ne nečiju sreću. I meni su se ukazale razne prilike na poslovnom planu, ali sam rekla ne. Ne želim da lažem ljude. Važi džepovi su puni krvi i dijareje tinejdžerki”, napisala je glumica u nedelju.

Sestre Kardašijan još uvek nisu odgovorile Džamili Džamil, ali s obzirom da vode računa o svom imidžu verovatno neće ništa ni reći na ove oštre izjave.