njihovu-pesmu-pevusite-celo-leto:-sinoc-su-se-zamalo-poljubili-na-bini,-i-zbog-ovog-momenta-mreze-gore!

27.08.2019. 22:06

Glasine da se Kamila Kabeljo i Šon Mendez zabavljaju kruže već mesecima, a nakon ovog performansa dodatno su raspalili vatru.

Kamila Kabeljo i Šon Mendez Foto: Profimedia

Kamila Kabeljio i Šon Mendez su na dodeli MTV VMA-a nagrada zajedno izveli svoj hit “Senorita”, koji sa pola milijarde pregleda celo leto ne silazi sa vrha svih top lista, i zapalili publiku u studiju, ali i gledaoce širom sveta.

Među mladim muzičarima o čijoj se ljubavi nagađa već neko vreme osećala se neverovatna hemija zbog čega su se na kraju nastupa iz publike mogli čuti uzvici: “Poljubite se!”, a među navijačima za poljubac bila je čak i zvezda “Igre prestola” Sofi Tarner, kao i pevačica Tejlor Svift.

Na kraju izvođenja Kamila i Šon su se približili i dodirnuli glavama zbog čega su mnogi očekivali da će se zaista i poljubiti, ali oni su se na kraju samo dotakli nosevima i razdvojili.

Nakon seksi performansa su se još jednom zajedno pojavili na MTV-jevoj bini, i to kako bi pokupili nagradu za najbolju muzičku saradnju godine.

Šon i Kamila nikad nisu potvrdili svoju vezu, a američki tabloidi prate svaki njihov korak u nadi da će uspeti da usnime nešto više. To se skoro i dogodilo nedavno u Njujorku kad su ih uslikali kako razmenjuju nežnosti u jednom kafiću, ali oni to nisu želeli da komentarišu. 

I dok fanovi željno iščekuju potvrdu ljubavi, ima i mnogo onih koji tvrde da je sve samo dobar marketinški trik.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.