noge-manekenke-napravile-pometnju-na-internetu:-„da-li-je-ovo-moguce?-ona-nije-covek,-ona-je-vanzemaljac“

16.08.2019. 18:25

Internet je potpuno odlepio nakon što su objavljene fotografije supermodela Glorije Nadži. Tviter korisnici ne prestaju da pričaju o neverovatnoj dužini njenih nogu.

Preduge noge manekenke Foto: Profimedia

Glorijine fotografije za modni magazin na kojima je u zlatnim pantalonama i topu su postale viralne na Tviteru sa preko 10.000 ritvitova. Korisnici su oduševljeni dužinom njenih nogu i postavili su pitanje – koliko je manekenka visoka.

Gloriji nije promaklo da je Tviter zajednica zaljubljena u njene noge, pa se oglasila kako bi razbila iluziju koju je napravio fotograf zajedno sa njom u saradnji. Naime, ona je visoka 152 cm, u prevodu – džepna Venera.

Ona je objavila kratak snimak kako bi pokazala koliko je visoka i na koju foru prilikom fotografisanja možete da učinite da vaše noge izgledaju duže.

„U ovom poslu naučila sam kako i iz kog ugla mogu da učinim da određeni delovi tela izgledaju duže ili onako kako želim. Kad sam videla fotografiju za magazin sa mojim nerealno dugim nogama pitala sam urednike – šta ste to uradili sa mojim nogama. Oni su mi rekli – ništa, takav je kadar i tako je ispalo“.

I dalje ne možemo da prestanemo da gledamo u fotku koja, kako tvrdi Glorija, nije obrađena i ne možemo da dođemo sebi posle informacije da je ona visoka 152 cm, a noge su duže od njenog života.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.