nose-ih-sve-trendi-cice:-pronasli-smo-najbolje-kombinezone-koje-mozete-da-kupite-u-srbiji

21.05.2019. 07:18

Ako volite kombinezone, sad je vreme da garderobu osvežite jednim novim.  U trendu su ravno krojeni modeli inspirisani radničkim kombinezonima, a popularno su nazvani „bojler“. Praktični su i udobni i sigurni smo da ćete ga slatko iznosati. Naravno, tu su i svi oni drugi vanvremeski krojevi

Bojler kombinezon hit sezone Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Kombinezon “Ps Fashion”, 6.990 din, minđuše “La lannaa”, 2.400 din, patike “Metro”, 3.390 din Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Može i radnički

Bojler kombinezona ima u svim izlozima i nema modne blogerke koja ga nije ponela. Kaiš na struku je obavezan jer se tako formira silueta. Važno je da znate da kombinezon od teksasa možete da nosite bez obzira na godine, važno je samo da je teksas taman i da nije poderan.

kombinezoni.

Kombinezon “Ps. Fashion”, 4.753 din, narukvica “Tiffany”, 690 din, tašnica “Lindex”  1.690 din, baletanke “Metro”, 3.032 din Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Uski modeli su za vitke

Modeli koji prate liniju tela u svetlim bojama dobitna su kombinacija u većini prilika. Dobar izgled je zagarantovan, a jedina mana ime je što baš i ne kamufliraju višak i neravnine.

Kombinezon “Lindex”, 6.990 din, cipele “Metro”, 2.790 din Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Safari, nepresušna inspiracija

Safari stil i dalje je nepresušna inspiracija. Karakteristične džepove sa kapnama naći ćete i na kombinezonima, međutim modeli su dosta sofisticirani što ih čini lako nosivim. Kod ovakvih modela, udobnost se podrazumeva.

Kombinezon “Lindex”, 6.990 din, kardigan “Tiffany”, 5.990 din, patike “Metro”, 1.512 dinFoto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Kratke nogavice su in

Modeli sa kilota pantalonama su univerzalni. Uz dugačak kardigan ili jaknu čine idealnu dnevnu kombinaciju, a uz sako i salonke večernju.

Kombinezon i jakna “Oviesse”, po 3.990 din, baletanke “Metro”, 1.272 din Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Isprobajte A kroj

Ako haljine A kroja kamufliraju jake butine isto možete da očekujete i od kombinezona sa širokim nogavicama. Izaberite model od recimo žoržeta pa ćete moći da ga nosite uz šta god poželite.

Šminka “Golden rose” i Studio “Make up house”, manekenke Sofija Vojvodić i Mina Kaljević , modna agencija “Fox”, mesto snimanja “Dorćol platz”

Sofija Kuzmanović za Blic ženu