NOVA GODINA DONELA PIŠTOLJ

Zahvaljujući ljudima dobre volje Streljački klub “Topličanin 1887”  kupio je pištolj za potrebe ovog sporta i to je prvi u njihovom vlasništvu. Od sada će  Streljački klub “Topličanin 1887”  učestvovati u discipline: vazduni pištolj  pioniri koji je od ove godine u  programu Streljačkog Saveza Srbije .

-Mnogo sam srećan što i ja sad mogu da se takmičim i jedva čekam da mi počnu takmičenja- kazao je Boris Jovanović, koji je član kluba.

Kupovinu ovog pištolja novčano su pomogle privatne firme, odnosno Toplica gradnja, Euro comerca, Mareko ,Metalurg, menadžmentu Kompanije Leoni Mladenović Marija i Anđelković Sandra kao i radnicima “Leonija” Jovanović Dejan, Bijelić Anđelko i Ristic Igor i ljubitelji streljačkog sporta koji su pomogli u traženju donacije Gubijan Miodrag i Ristić Vojkan.

-Najzad imamo nešto što je naše i počinjemo sa još jednom disciplinom, a to je vazdušni pištolj. Nadam se i dobrim rezultatima našeg Borisa koji se priprema za ovu disciplinu od septembra meseca, a sad 15 dana pre takmičenja i sa odgovarajućim pistoljem- kazoa je trener SK “Topličanin 1887” Nebojša Pavlović.

Pištolj je inače nabavljen preko Streljačkog Saveza Srbije koji je pokrenuo akciju za razvoj pištoljskih disciplina . 

B.R.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...