nova-slika-kebine-cerke-natasa-jednostavno-ne-moze-bez-fotosopa-i-svaki-detalj-na-fotografiji-to-potvrdjuje

28.03.2019. 19:06

Domaća javnost upoznala ju je kao ćerku pevača Dragana Kojića Kebe, a zatim kao pevačicu. Ona već godinama živi u Americi gde se bavi muzikom. Njene slike se skoro uvek isprate sa mnogo pažnje, pa je to slučaj i sa novom objavljenom na njenom Fejsbuk profilu.

Nataša Kojić Foto: Facebook

Nataša je pokazala da je pre dve nedelje pratila meč Rafaela Nadala na turniru u Indijan Velsu (španski teniser je u polufinalu predao meč Rodžeru Federeru), odustao od učešća na turniru u Majamiju, a najavio da će se vratiti na Matsersu u Monte Karlu.

I baš na ovoj slici vidimo da pevačica obožava da fotošopira svoje slike. Brojni detalji na fotografiji to pokazuju- na stomaku, licu, najviše na rukama. „Previše fotošopiranja“, reklo bi se.

Nataša koja je dosta promenila svoj izgled (još je mršavija nego na početku karijere), a koja ima prilično dobar stil, većinu slika ulepša pre nego što ih objavi.

Uvereni smo čak da joj i ne treba ovoliko fotošopa, ali tako ti je to sa ovom kompjuterskom aplikacijom: kad se jednom „osete njene čari“, ne odustaje se tako lako od nje.