novi-coca-cola-kuhinjski-set-za-prolecne-gastronomske-carolije

11.04.2019. 11:06

Kuhinja je uvek centralno mesto svake kuće, posebno onda kada se organizuje neka žurka, rođendan ili bilo kakva druga proslava. Kao po nepisanom pravilu, svi gosti se u nekom momentu nađu upravo u kuhinji. Bez obzira da li obroke kod kuće spremate često ili povremeno, lep je osećaj kada znate da imate lep i koristan kuhinjski set koji vam kuvanje čini zabavnim, brzim i jednostavnim. Zato je uvek dobro da unesete malo boja i detalja koji će ovaj prostor učiniti još prijatnijim i asocirati vas na uživanje u deljenju hrane sa dragim ljudima. Uvek možete na zidove kuhinje da okačite neke simpatične uramljene poruke koje će vam izmamiti osmeh, a svima je poznato da i lepo posuđe vedrih boja može da doprinese da kuhinja postane još lepša.

Coca Cola Foto: Promo

Ovog proleća, ljubitelji dobrog zalogaja, ali i odlične zabave u kuhinji, moći će da računaju na prijatelja! Uz Coca-Cola kuhinjski set koji čine manje i veće šerpe, tiganji, posude, činije, tepsije i čaše oplemenite svoj kuhinjski kutak. Kupovinom nekog od promotivnih pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero (1L, 1.5L i 2L), možete pronaći kod ispod zatvarača, koji zatim unesite u aplikaciju SimplyTastly i sakupljajte bodove za super nagrade. Nakon što sakupite određeni broj bodova odaberite poklon po svojoj meri koji vam stiže na adresu pošte koju sami odaberete i započnite kreativnu avanturu. Upotpunite svoj gastronomski raj ukusnim obrokom koji se idealno kombinuje uz Coca-Colu i prepustite se uživanju.

Kuhinjski setFoto: Promo

SimplyTastly je aplikacija koju možete besplatno skinuti za sve mobilne uređaje sa PlayStore i AppStore, a predstavlja vašeg virutelnog asistenta u kuhinji. Uz pomoć SimplyTastly svakog dana ćete moći da spremate nešto novo jer sadrži pregršt zanimljivih recepata, ali i da napravite sopstveni spisak namirnica za kupovinu, kao i da na osnovu namirnica koje su vam dostupne pretražujete recepte. Ovaj virtuelni asistent u kuhinji ne samo što vam olakšava posao u kuhinji i štedi vaše vreme već i daje mogućnost da ovog proleća svoju kuhinju učinite još veselijom uz Coca-Cola poklone.

Više informacija o tome kako do poklona potražite na www.coca-cola.rs ili na aplikaciji SimplyTastly.