Novogodišnje čestitke

  U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Narodni muzej Toplice i ove godine uveliko priprema novogodišnje čestitke sa svojim dugogodišnjim saradnicima, učenicima prokupačkih osnovnih škola.

  -I ove godine smo vredni i raspoloženi. U ovoj našoj tradicionalnoj manifestaciji, učestvuju i učenici izdvojenih odeljenja Osnovne škole „9. oktobar“ i „Svetislav Mirković Nenad“ iz Male Plane. Nastavljamo da sarađujemo sa našim najdražim gostima, koji gotovo da su i domaćini, jer naše druženje počne na početku školske godine u septembru, pa se završi malim svečanostima u decembru. Ovo je njihov najlepši zadatak, nešto čemu se od srca raduju i sa velikim nestrpljenjem očekuju, rekla je organizator radionica u prokupačkom Muzeju Marijana Ostojić.
  Ona je istakla da sve čestitke koje deca naprave u toku rada u radionicama, pred novogodišnje praznike budu izložene u Galeriji „Boža Ilić“, na prodajnoj izložbi.
  Ovaj put, sakupljen novac će biti poklonjen nekom učeniku iz Osnovne škole „Milić Rakić Mirko“.
  -Naši najmlađi sugrađani su veoma talentovani, maštoviti i uvek motivisani da naslikaju nešto lepo, veselo i optimistično. Najviše vole da slikaju Deda Mraza, jer on za njih predstavlja nekog ko im je posle roditelja najbliži i ko im donosi najlepše poklone, istakla je Ostojić.
  Sav potreban materijal za slikanje ovih malih umetnika, kao i ranijih godina, obezbedio je Narodni muzej Toplice.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=475072


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...