o-drugom-vencanju-sanse-stark-juce-je-pricao-ceo-svet:-njena-vencanica-oduzima-dah,-a-kad-vidite-sta-su-nosili-poznati-gosti,-ostacete-bez-ijedne-reci

30.06.2019. 12:56

Čestitamo! Sofi Tarner i Džo Džonas juče su drugi put rekli sudbonosno “da”. Poznati par se prošlog meseca venčao na “tajnoj” ceremoniji u Las Vegasu, a juče je još jednom krunisao ljubav i to u romantičnom Parizu.

Sofi Tarner kao Sansa Stark u seriji “Igre prestola” Foto: Profimedia

Zvezda “Ogre prestola” čuvena Sansa Stark je u Gradu svetlosti primećena nekoliko dana pre svečane ceremonije. A bilo je veoma svečano i prelepo.

Sofi u Parizu nekoliko dana pre venčanjaFoto: Profimedia

Mladi glumci koji šalju poruku da za brak nikad nije prerano doživeli su juče pravu pravcatu modernu bajku. Dok su se venčavali, pratila ih je milionska publika širom sveta, ali i najbliži ljudi.

Predstavićemo vam prvo svadbeni stajling Ešli Grejam i Džastina Ervina. U jednostavnim belim kombinacijama izgledali su srećni skoro pa kao mladenci.

A mladenci su i ovaj put želeli da se venčaju tajno. Uzlaud im nadanje! S obzirom da to da su oboje svetske zvezde, tu mogućnost, nažalost, nisu imali.

Za razliku od Džoa drugi poznati Džonas brat Nik Džonas voli medijsku pažnju. Kada se prošle godine venčavao sa Prijankom Čoprom u Indiji, nije se skrivao od radoznalih pogleda.

Sa suprugom je juče bio na venčanju u Parizu, a ona je odevena u tradicionlanoj odeći širokim osmehom pozdravila fotoreportere.

Još jednom – Sofi i Džo, čestitamo!