o-ljubavi-srpkinje-i-hrvata-bruji-region:-marija-i-antun-su-preslatki,-a-u-stopu-ih-prate-ova-hrvatska-kosarkasica-i-ovaj-nas-odbojkas

24.06.2019. 12:27

Dobili smo novi mešoviti par. Antuna Novakovića iz Slavonskog broda u Hrvatskoj i Milicu Starović iz Novog Sada u Srbiji spojila je ljubav.

Spaja ih, doduše, i isti sport, oboje se bave kajakom. A za geografske odrednice ne mare, i nisu jedini. Na regionalnoj javnoj sceni ima još parova koji ne dozvoljavaju da im one narušavaju emocije.

Da vidimo ko je sve na listi!

Zatvori

Ljubav je to

Milica je rođena 1988. godine. Veslanjem se bavi od 2000. a dosada je učestvovala na najvažnijim sportskim takmičenjima – na Olimpijskim igrama, Evropskom i Svetskom prvenstvu, Svetskim igrama, Mediteranskim igrama.

Evropska prvakinja u kajaku

Milica koja je evropska prvakinja u kajaku, i Antun upoznali su se 2017. godine u Turskoj. Spojio ih je, naravno, sport, odnosno kajak.

Sve poznatiji par

To što su oboje sportisti je izuzetno značajno za njihovu vezu. A Antun je svoj potencijal za sport pokazao još kao student kada je na Fakultetu kinezologije proglašen najboljim sportistom.

Ivana Horvat

Na listi ljubavnih srpsko-hrvatskih parova su i glumci Ivana Horvat i Stefan Hapičić. Poznata Hrvatica nedavno je promenila boju kose i frizuru, ali partnera ne menja.

Ivana i Stefan

A i što bi menjali kada njihova ljubav savršeno funkcioniše.

Marija i Konstantin

Na spsku je i još jedan sportsko-ljubavni par, u pitanju su hrvatska odbojkašica Marija Ušić i srpski odbojkaš Konstantin Čupković koji važe za izuzetno atraktivan tandem. Ljubav je spojila i srpsku manekenku Milicu Mihajlović i Ivana Todorića, najmlađeg sina Ivice Todorića.

Milena i Frano Lasić

Mešoviti tandem su i naša dizajnerka Milena i hrvtska i regionalna muzička zvezda Frano Lasić, kao i Ida Prester i Ivan Peševski.