O nama

O nama

TOPLIČKE ZADOBILE POVERENJE GRAĐANA

U poslednjih nedelju dana od kako su novinari sajta Toplicke.com počeli ozbiljnije da rade, poseta u danu je premašila 50.000 što je u rangu najjačih sajtova u južnoj Srbiji. To pokazuje da su građani Toplice prepoznali naš trud, rad, profesionalnost i spremnost da izveštavamo o svim dešavanjima u sve četiri opštine Topličkog okruga.

-Cilj nam je da zadržimo objektivnost,a ona se postiže uz ozbiljan rad i predanost. Mogu da najavim da ćemo pratiti sve događaje i svakako istaći pozitivne korake, kao i kritički se osvrnuti na sve negativne postupke pojedinaca i grupacija, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju. Smatramo da će takav stav pokrenuti građane da se sa većom odgovornošću odnose prema zajednici - kazao je vlasnik sajta i dodao da je komentarisanje na sajtu teže, jer redakcija želi da smanji lične ratove i sukobe koji se najviše ispoljavaju kroz komentare.

On je pozvao građane da se obrate redakciji ukoliko imaju neku temu za koju smatraju da je treba obraditi, ili da nam ukažu na pozitivne primere.

Ujedno moramo i da napomenemo, da je blog, napravljem u najnovijoj tehnologiji web-programiranja zahvaljujući našim programerima koji svakodnevno rade na ubrzavanju sistema. Trenutni odziv sajta u proseku do krajnjeg korisnika je tek nešto više od 400 ms.