o-njenim-oblinama-bruji-region-jos-od-subote-a-sad-je-milena-u-predivnoj-haljini-marije-tarlac-celu-moskvu-bacila-na-kolena

16.03.2019. 11:50

Mladu glumicu Milenu Radulović gledamo svake subote u novoj seriji “Pet” na RTS-u u ulozi sponzoruše i već u prvoj epizodi oduševila je publiku golišavim scenama.

Milena Radulović u seriji “Pet” na RTS-u Foto: RTS 1 / screenshot

Zgodno telo Milene Radulović jedan je od najupečatljivijih utisaka nakon prve epizode serije “Pet”, a ova mlada glumica trenutno je u žiži interesovanja zbog jednog drugog projekta.

Milena tumači glavnu ulogu u filmu “Balkanska međa” koji će beogradska publika imati priliku da gleda od 19. marta, a sinoć je prvi put prikazan u Moskvi. Milena je u fenomenalnoj haljini privukla najviše pogleda.

Reč je o kreaciji naše dizajnerke Marije Tarlać. Puf rukav i asimetrični kroj izgleda jako dobro na vitkoj Mileni koja je na račun ovog stajlinga dobila pregršt komplimenata.

Podsetimo, identičnu sivu haljinu je Marija Tarlać nosila na venčanju Piksijeve ćerke Anje na Azurnoj obali. I tada je u njoj bila jedna od najzapaženijih zvanica.

Pored Milene, glavnu ulogu u filmu “Balkanska međa” igra Miloš Biković koji je i i koproducent filma. Premijeri je prisustvovala i brojna glumačka ekipe iz Srbije, a Biković je izjavio da je premijera prošla fantastično i da su gledaoci izlazili uplakani iz sale.

Lepu Milenu ćemo večeras gledati u drugoj epizodi uzbudljive krimi-serije “Pet”.