o-odlasku-maje-nikolic-sa-prve-uveliko-se-prica:-kad-vidite-njenu-sliku-od-pre-13-godina,-ostacete-bez-teksta

28.06.2019. 01:24

Osvanula je pre nekoliko dana vest da Maja Nikolić odlazi sa Prve, sa televizije u kojoj je radila od 2016. i na kojoj je već postala zaštitno lice. Taj preokret je za mnoge bio iznenađenje, a Majine slike iz prošlosti će vas tek iznenaditi.

Maja Nikolić u studiju emisije „150 minuta“ Foto: Petar Marković, marković / RAS Srbija

„Odluka nije bila nije ni malo laka, jer radim sa vrhunskim profesionalcima, možda najboljim timom do sada. Ovde je mnogo mojih kolega sa kojima sam započela karijeru, a u međuvremenu sam na Prvoj upoznala još mnogo divnih, talentovanih ljudi. Ne postoji nikakav loš razlog ili nezadovljstvo, donela sam odluku nakon mnogo razmišljanja, iz privatnih razloga. Razgovarali smo mnogo, menadžment je pokazao razumevanje i sigurno znam da se rastajemo u najlepšem prijateljskom tonu. Znam da ću ovde uvek imati prijatelj“, rekla je Maja koju će na mestu voditeljke emisije „150 minuta“ zameniti Jovana Vukojević (činiće voditeljski duo uz Dejana Pantelića, a biće tu i Nataša Aksentijević, koja će imati kulinarski šou).

Maju koja je godinama radila i na Javnom servisu, gledaoci su kao domaćicu pomenute emisije, brzo zavoleli, zbog profesionalizma, ali i izgleda koji su uvek ocenjivali pozitivno. Nije tu reč samo o onim površnim ocenama nečije lepote, već o nečemu posebnom čime neka osoba pleni.

To je upravo publika prepoznala kod Maje i to nešto odoleva vremenu.

Maja sa Marijom Srećković SavićFoto: Nenad Kojadinović / RAS Srbija

Za voditeljku slobodno može da se kaže da je večiti devojčica naših malih ekrana iako je od nastanka ove slike pa do danas, postala mama troje dece.

Maja pre devet godinaFoto: Dejan Živančević / RAS Srbija

Maju sada čekaju novi izazovi, a mi možemo da se kladimo da će svaki od njih dočekati „ista“. U prilog tome ide i fotografija iz 2010.