o-ovoj-fotografiji-se-prica:-danas-su-svi-pogledi-bili-upereni-u-jokica,-ali-cekajte-da-vidite-ovaj-status

31.08.2019. 11:13

Srbija je odnela ubedljivu pobedu nad Angolom, a ime Nikole Jokića jedno je od najčešćih koje se izgovara. Srbija ubedljivo vodi, Nikola Jokić ubraja se u najbolje skakače ove utakmice, a ko bi rekao da je nekada ovaj, po sopstvenom priznanju, veliki fan bureka, pisao ovakve statuse na Fejsbuku?

Jokić na meču Srbije i Angole Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Dok gledaju utakmicu, navijači se paralelno prisećaju kultnog Fejsbuk statusa proslavljenog košarkaša, a zaista nema prikladnijeg trenutka.

Te 2011. godine je jedan 15-godišnji klinac preko Fejsbuka pokušavao da okupi ekipu za basket, ali niko mu nije čak ni lajkovao status.

Niko nije hteo sa Nikolom na basket te godineFoto: Facebook

A ovih godina, cela nacija bi dala sve da odigra jednu utakmicu sa njim. Ipak, umesto toga, dovoljno je i to što ga gledamo na ekranima dok briljira ispod koša, iako mu nikad nisu prognozirali uspeh.

Međutim, Nikola se nije dao. Iako je pio litar gaziranih napitaka dnevno, odavao počast bureku i neuspešno sakupljao zainteresovane za partiju basketa, danas je on zvezda košarkaškog terena. A da danas ponovi ovaj status iz 2011. godine, morao bi da izdvoji vremena makar za jedan turnir.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.