o-ovom-nacinu-peglanja-pricaju-sve-zene-u-srbiji:-mi-smo-probale-tu-magicnu-spravu-i-evo-sta-imamo-da-vam-kazemo

Kako piše u opisu, ona može da pegla sve, od teksasa do svile, a zahvaljujući najsavremenijoj OptimalTemp tehnologiji, ona to radi bez ikakvog podešavanja temperature, tako da više ne postoji nikakva opasnost od progorevanja odeće, čak ni kada je reč o najosetljivijim tkaninama.

Takođe, više nema potrebe preko tkanine prelaziti više puta, jer zahvaljujući izuzetno snažnom ispuštanju pare, površina biva savršeno ispeglana u jednom jedinom potezu.

Peglanje je gotovo očas poslaFoto: Promo

A onda se pojavila koleginica Mira, koja je “nedeljno surfovanje na dasci” mrzela više od svega i oduševljeno nam ispričala da je od muža dobila jednu magičnu stvarčicu. Pogađate? Da, reč je o parnoj stanici.

I, eto nama iskustva iz prve ruke, što je mnogo bolje od svih komentara i recenzija.

Peglanje se pretvara u magijuFoto: Promo

Mira tvrdi da je zaista u pitanju prava magija!

– Muške košulje ispeglam za par minuta i to sve u samo jednom potezu. Ne može da mi izgori ništa, čak i da ostavim peglu na svilenoj bluzi dok odem da zakuvam kafu. Toliko je lagana, da uopšte nemam utisak da sam se umorila, a više ni posle peglanja ogromne hrpe veša nemam upalu mišića – priča nam Mira i dodaje da će od sada vikendom da se posveti stvarima za koje ranije nikada nije imala vremena.

Sada imate vremena za sveFoto: Promo

Zahvaljujući kompaniji Philips, sada je i u Srbiji dostupna PerfectCare Elite parna stanica, koja uz pomoć svoje inovativne tehnologije rešava sve one najveće izvore stresa vezane za peglanje – dugotrajno stajanje, zamor od težine aparata, opasnost od progorevanja finih tkanina i verovatno ono čega se svi najviše pribojavamo – zaboravljanje uključene pegle kod kuće.

Pored revolucionarne tehnologije, koja omogućava da uz pomoć snažne neprekidne pare lako poravnavamo i najtvrđe nabore, specijalno dizajnirana, a ujedno i jednostavna, funkcija Easy De-Calc Plus, produžava vek generatora pare, podsećajući nas kada je vreme za čišćenje kamenca.

Za uštedu električne energije zadužen je ECO sistem, a za uštedu živaca automatsko isključivanje pegle. Možda nikada nećemo biti u stanju da potpuno prihvatimo peglanje odeće kao vid relaksacije od užurbanog životnog tempa, ali nova generacija PerfectCare Elite parnih stanica, zasigurno nam može uštedeti puno vremena.